speltips_skribent

Speltips Real Betis – Levante 19/3: Odds från La Liga

Real Betis föll tungt i Sevilla-derbyt i söndags men bör ha goda chanser att studsa tillbaka direkt – tredje raka segern på hemmaplan?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Pellegrinis Real Betis har tagit stora kliv under 2021 och är även favoriter till att plocka en av Europa League-platserna den här säsongen. Detta tack vare ett fantastiskt år så här långt alltså, för faktum är att Real Betis bara förlorat två enstaka matcher under det här året och då har man ändå hunnit spela 15 matcher. Ett grymt starkt facit och därför tror vi även Betis skakat av sig förlusten i derbyt. Det var trots allt inte hela världen.

För det är trots allt så att Real Betis trots förlusten fortfarande placerar sig på en sjätteplats i tabellen, man har dessutom bara tre pinnar upp till Real Sociedad på en femteplats. Man blickar dock inte upp mot fjärdeplatsen, utan Betis måste fokusera på att hålla Villarreal under sig i tabellen, det skiljer bara två poäng lagen åt inför omgång 28. Sevilla infinner sig samtidigt 12 poäng före.

Så det handlar alltså om att ladda om för Real Betis del, att skaka av sig förlusten mot Sevilla och återvända till vinnarspåret direkt. Annars riskerar man alltså att bli av med sin sjätteplats redan i helgen. Det är absolut inte ett alternativ för det här gänget, de har trots allt flugit fram under 2021 och därför är vi öven övertygade om att de entrar fredagens möte med största möjliga självförtroende. Tre poäng i sikte, ingenting annat.

Tuff uppgift!

Vi konstaterar direkt att fredagens uppgift kommer bli allt annat än en enkel sådan för Real Betis. För det är onekligen på sin plats att hylla detta Levante, de har gjort en fantastisk säsong så här långt och infinner sig inte alls långt efter Real Betis i tabellen. Mer exakt skiljer sju poäng lagen åt, vilket dessutom betyder att detta även är en bra chans för Levante till att närma sig Europa-platserna. Ett knepigt motstånd, minst sagt.

Och det är alltså även ett svårslaget Levante vi har framför oss här, det gänget förlorar väldigt sällan fotbollsmatcher. Faktum är att de bara har förlorat blott 2 matcher på dem 12 senaste omgångarna i La Liga, de är med andra ord trygga i det de gör och de ser självklart därför också sin chans på fredag.

Det finns dock ett litet men i bilden. Levante har inte alls samma förmåga som Real Betis att vinna matcher som står och väger. För det måste nämnas, Levante har bara vunnit 8 av 27 matcher den här säsongen, Real Betis står samtidigt på 13 segrar och det är en markant skillnad i vår värld. Man är inte alls lika avgörande i den sista tredjedelen och det beror helt enkelt på att kvalitén saknas. Den kvalitén har Real Betis och det tror vi även fäller avgörandet för utfallet i den här matchen.

Vi klickar in Real Betis som vinnare och gör detta till godkända 1.85 gånger degen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.85
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: