speltips_skribent

Speltips Real Betis – Getafe 19/2: Logiken säger Betis

Allt talar för att Real Betis besegrar Getafe på fredagskvällen – fint värde dessutom!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Det är inte att ta i, i att påstå att Real Betis seger över Villarreal i den senaste ligaomgången var säsongens viktigaste trea för Pellegrini och Betis, en på förhand otrolig tuff kamp som hade kunnat innebära att Betis i princip blev avhängda från slaget om Europa-platserna. Vinsten där innebär istället att Real Betis bara infinner sig tre poäng efter Villarreal, alltså är man i allra högsta grad med och slåss för Europa under våren, och det hade nog inte många räknat med att Betis skulle göra, efter deras svaga höst.

Men Pellegrini har alltså uppenbarligen lyckats vända på det här, Real Betis flyger framåt just nu och har bara förlorat en enstaka match under 2021, dessutom mot Barcelona vilket även det säger något. 11 matcher och 1 torsk efter fulltid, samtidigt har man gått segrande ur 7 av dessa matcher. Det är bra.

Och precis som vi varit inne på väldigt många gånger, så var det väl egentligen bara en tidsfråga om när en så rutinerad tränare som Pellegrini skulle få fart på detta kollektivet, möjligtvis hade man inte räknat med en sådan här uppryckning, men Real Betis har som bekant en oerhört fin trupp och med hjälp av Pellegrinis hantverk, så ger det resultat nu. Och vi är övertygade om att de kommer att ge Villarreal en ordentlig match om den där sjätteplatsen.

Getafe på en annan plats

På förhand hade åtminstone vi räknat med att både Real Betis och Getafe skulle vara med och slåss om den där sjätteplatsen i La Liga, men så har det alltså inte blivit, snarare tvärtom för Getafes del, som onekligen har det kämpigt just nu.

Vi finner Getafe först på en 14:e plats i tabellen med blott 6(!) segrar på 23 spelade omgångar. Formen ser heller inte bra ut då Getafe bara noterats för ett ynka poäng på dem fem senaste omgångarna här i ligaspelet, katastrofalt helt enkelt och när inte defensiven heller inte fungerar, ja då har Getafe inte alls mycket att komma med. För faktum är att Getafe faktiskt är det laget i La Liga som gjort minst mål – blott 17 stycken.

Real Betis flyger samtidigt som Getafe sjunker, det hela är väldigt tydligt och därför måste vi helt enkelt utnyttja det fantastiska värdet som Mr Green faktiskt ställer fram på Real Betis här. Det vore tjänstefel att inte göra det.

Den raka ettan klickas in till skyhöga 2.08 gånger degen hos spelbolaget Mr Green! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.08
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: