speltips_skribent

Speltips Real Betis – Deportivo Alaves 8/3: Rakt spel från La Liga

Formstarkt vs formsvagt när Real Betis och Deportivo Alaves ställs mot varandra under måndagen. Vi väljer sida!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Real Betis går äntligen att känna igen efter en längre tid av svagare resultat här i La Liga, de var i princip borträknade från slaget om Europa-platserna men Pellegrini ser onekligen ut att ha fått ordning på detaljerna nu och numer finner vi alltså Real Betis på en fin sjätteplats i tabellen.

Och vi vet sedan tidigare att årets upplaga av Real Betis är bra, det finns mängder av kvalité i den här truppen, vilket det alltså redan fanns i fjol, men dem goda resultaten uteblev som bekant. Nu har spelarna fått mer tid med varandra och vi vet även sedan tidigare att Pellegrini är en bra tränare, därför var det egentligen bara en tidsfråga innan det här gänget skulle komma igång. 

Real Betis kliver nu in i måndagens möte med tre raka segrar och har dessutom bara förlorat en enstaka match i La Liga under 2021, mot FC Barcelona. Därför finns alla anledningar att tro på att Real Betis plockar en fjärde raka seger här på måndag, de är det bättre laget och agerar dessutom hemmalag. 

Generöst motstånd

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så finns det inte direkt mycket som talar för Deportivo Alaves i den här matchen. De placerar sig i skrivande stund först på en 19:e plats i tabellen, med blott 22 poäng på kontot och kliver dessutom in här med tre raka förluster på kontot. 

Tittar vi längre tillbaka så kan vi alltså konstatera att Alaves bara vunnit 1 av sina 10 senaste matcher i La Liga, mot Valladolid, som är ett av ligans sämsta lag. Det tycker vi egentligen säger allt om var Alaves står i dagsläget, de slåss för sin överlevnad samtidigt som Betis slåss för Europa-spel, det säger allt om skillnaden.

Hemmaplansfördelen, dagsformen och kvalitén är tre tunga faktorer här som alltså talar för Real Betis, i vår bok dem tre tyngsta möjliga faktorerna. Därför har vi väldigt svårt att se ett annat utfall än en hemmaseger i den här matchen. Och med det sagt så nyttjar vi det fina värdet på Betis och klickar in dem till 1.75 gånger degen hos spelbolaget Interwetten. 2-0?

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.75
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: