speltips_skribent

Speltips Rakow Czestochowa – Suduva 29/7: Europa Conference League

Rakow Czestochowa har siktet inställt på vidare spel i Europa Conference League – är steget större än litauiska Suduva. Odds tips till 1.73x!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Vi tar oss an UEFA Europa Conference League för tredje gången där vi ytterligare en gång tror oss ha funnit ett intressant värde och vi hoppas givetvis på samma utfall som i dem två tidigare analyserna, dvs vinst. Den här gången hämtas speltipset från södra Polen, från mötet mellan Rakow Czestochowa och Suduva. Polen vs Litauen!

Rakow Czestochowa gör sin blott tredje säsong i den polska högstaligan och därför är det inte heller så konstigt ifall man faktiskt inte hört talas om den här föreningen, ett lag som dock redan hunnit etablera sig i toppen av tabellen (2:a i fjol) och som dessutom har planer på att utmana Legia Warszawa i år också (fem poäng efter i fjol).

Att Rakow Czestochowas målsättning är att vinna ligan säsongen 21/22 tycker vi säger allt, det är en välskött förening med stora ambitioner, som värvar riktigt smart och som inte alls gör av med för mycket pengar. Det är imponerande och de har även ett riktigt slagkraftigt lag i år, trots att man tappat en av sina viktigaste spelare i Piatkowski (Salzburg) – men ett välfungerande kollektiv först och främst.

Speltips och odds från Conference League

Inledningen på säsongen har varit riktigt positiv för Rakow Czestochowa, de började säsongen 21/22 genom att besegra Polens bästa fotbollslag i Legia Warszawa i Supercupen, det betyder alltså att prisskåpet är en pokal rikare, vilket självklart boostar ett kollektiv inför en ny säsong. Addera därtill att de inledde ligaspelet genom att besegra Piast Gliwice med 3-2 på bortaplan. Så det är ett lag som vågar tänka stort, självförtroendet är på topp och därför räknar vi också med att man besegra Suduva på torsdag.

0-0 slutade den första matchen mellan lagen i Litauen, där Rakow Czestochowa faktiskt var överlägsna, det är absolut ingen överdrift att påstå när man i princip var bättre inom alla områden. 7-3 i avslut till Rakow, 6-1 på mål och hörnfighten vann man med 8-3.

Med det sagt så klickar vi in 1/1 här till godkända 1.73 gånger degen hos spelbolaget Unibet – det i särklass högsta oddset på marknaden just nu. Samma spel betalar exempelvis 1.60x hos Hajper. Ni får även 100 kr i freebet hos Unibet ifall ni ännu inte är kunder – det freebetet låser ni upp här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Expekt: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Expekt – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1.73
Bolag: Unibet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: