speltips_skribent

Speltips PSG – FC Barcelona 10/3: Den avgörande fighten i Paris

PSG kliver in på Parc des Princes med en 4-1-ledning intakt efter Mbappes show i Barcelona – kan FC Barcelona göra det omöjliga igen?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Tankarna går givetvis per automatik till den där kvällen i mars 2017, när FC Barcelona klev in i den avgörande matchen på Camp Nou med en 4-0-förlust i bagaget, men lyckades trots detta vända på steken och ta sig vidare till en kvartsfinal efter en 6-1-seger. 

Den här gången handlar det alltså om att vända på ett tremålsunderläge, och självklart håller FC Barcelona tron uppe, de kliver in med förhoppningen om att vända på det här och de har dagsformen på sin sida. För det är trots allt på sin plats att lyfta, att Barcelona har växlat upp ordentligt under dem senaste veckorna. Bara så sent som för en vecka sedan lyckades Barca vända på ett tvåmålsunderläge till en 3-2-seger mot Sevilla i Copa del Rey. Det betyder dessutom att Barca nu kliver in i onsdagens möte med fyra raka segrar, och fyra övertygande sådana. De har vunnit samtliga fyra matcher med fler än ett mål och dessutom hållit nollan intakt, alla fyra matcher.

Avståndet upp till Atletico Madrid i La Liga-tabellen stavas numer tre poäng, man är som sagt även vidare i Copa del Rey vilket innebär att man kommer att spela final i maj månad. Nu är det bara Champions League som ska räddas, det kommer att bli svårt men lite nerver räknar vi med att få se här på Camp Nou under onsdagskvällen.

Neymar är out

Dessvärre har det nu bekräftats att Neymar missar onsdagens möte, och givetvis hade det varit några extra ifall brassen hade infunnit sig på banan här. Därför är det ytterligare en gång fokus på Mbappe, som lyckades förvalta allt på Parc des Princes för tre veckor sedan, fransmannen stod som bekant för ett hattrick och satte alltså ner foten ordentligt i det mötet, självklart kommer han att göra allt för att hamna i målprotokollet igen.

Och vi räknar med att PSG kommer att bjudas på ytor, där främst givetvis Mbappe kommer att stortrivas. Barcelona behöver göra minst fyra mål i den här matchen, tre räcker alltså inte och det betyder givetvis att Barca kommer att vara tvungna att blottlägga försvaret, men att hitta den balansen, på en offensiv och defensiv approach, med en Mbappe i motståndarlaget är absolut allt annat än en enkel uppgift. Det tror vi helt enkelt inte Barca klarar av, vi utgår därför ifrån att Mbappe lyckas sätta dit en balja på onsdag.

Och det kommer alltså även att bli vårt speltips härifrån, Mbappe målskytt när som helst klickas in till fina 1.90 gånger degen hos spelbolaget Betfair. Dags att steppa fram igen Mbappe – och dags för Neymar att luta sig tillbaka och njuta igen. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Kylian Mbappe målskytt – när som helst
Odds: 1.90
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: