speltips_skribent

Speltips PSG – Bayern München 13/4: UEFA Champions League

Det går absolut inte att räkna bort Bayern München från den här kvartsfinalen. Inte riktigt än i alla fall.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Vilken jäkla match vi fick bevittna i förra veckan när det alltså bjöds på hela fem mål, där Mbappe ännu en gång hade show i slutspelet, först ett hattrick mot Barcelona på Camp Nou och sen två nya kassar på Allianz Arena. Otroligt!

Och alla är väl medvetna om vad PSG tre baljor på Allianz Arena innebär, det krävs alltså minst två mål från Bayern München på tisdag, ifall man ens ska kunna hoppas på ett avancemang. Två mål och ingen Lewy alltså, superintressant test för ångvälten från München, och är det något gäng som ska lyckas med bedriften, så är det väl ändå just Bayern München?

Det är självklart ett försämrat Bayern utan Lewandowski på banan och det hela har varit väldigt tydligt, det har bekräftats i två av två möjliga matcher, mot just PSG men även mot Union Berlin i helgen, då Bayern bara fick med sig ett 1-1-resultat på Allianz Arena – detta efter att ha avlossat hela 14 skott. Det är nog ingen överdrift att påstå att Lewy hade gjort fyra eller fem mål på dessa två matcher. Så är det.

Kraften finns fortfarande

Självklart är det så att ovannämnda uppgifter, dvs. att Lewy inte är med och att Bayern faktiskt inte vunnit utan honom, talar för PSG i den här avgörande kvartsfinalen, dessutom agerar som bekant PSG hemmalag, vilket även det är en stor fördel, trots att det inte finns någon publik på arenan, men! Vi kan helt enkelt inte räkna bort Bayern efter monsterinsatsen i förra veckan, för trots förlusten så rådde det ingen som helst tvivel om vilket lag som var det bättre.

Bayern hade ett bollinnehav som till slut landade in på 63% mot PSG senast, dessutom avlossade man otroliga 31(!) skott, varav 12 av dem var på mål och dem siffrorna talar sitt tydliga språk, Bayern är onekligen kapabla till att vända på det här, trots att uppgiften är väldigt, väldigt stor. Vi får heller inte glömma att matchbilden kommer att passa Mbappe och Neymar mycket gott, men ännu en gång, är det något lag som ska klara av en sådan här uppgift, så är det just Bayern.

Med det sagt så klickar vi in Bayern München (-0.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – till godkända 1.90 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-0.25 asian handicap)
Odds: 1.90
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: