speltips_skribent

Speltips Polen – England 8/9: Insatsen dubblas!

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Polen och England den 8 september. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Ett överlägset England är på väg mot ytterligare ett tryggt avancemang till ett mästerskap och frågan är om det faktiskt finns ett landslag där ute som har ett bättre facit än England i EM- och VM-kvalen under dem senaste åren. Möjligtvis Belgien, men bortsett från dem så har vi svårt att på rak arm komma på ett landslag som haft tryggare resor än engelsmännen.

England har vunnit samtliga fem matcher så här långt och har hissnande 17-1 i målskillnad, tillsammans med Danmark ligger de i pole position för att säkra avancemanget till Qatar-VM först och det är minst sagt imponerande. Detta trots att man kan argumentera för att England möjligtvis har haft lite tur med lottningen i dem här kvalen. Vi kan dock inte ta något från dem, deras inställning i varje match är exemplarisk och man jobbar alltid hårt oavsett nivån på motståndet, det är också därför man stått på 10 segrar av 10 möjliga och detta inte bara vid något enstaka tillfälle, utan flera gånger. 

Det är därför inte fel att tro att England kommer att besegra Polen på onsdag. Det är en tuff bortamatch i Warszawa, så är det men vi kommer inte från att Polen tappat en del fart under dem senaste åren, och speciellt här under dem senaste månaderna. En stor besvikelse i EM i sommar, men även i VM i Ryssland, och nu har man dessutom haft lirare som Zielinski och Milik borta. Även Piatek. Addera därtill att en sådan som Glik och Krychowiak bara blir sämre för varje år som passerar.

Polen lever helt enkelt på Robert Lewandowski, och det bekräftades tydligt i mötet mot Albanien senast där samtliga som såg matchen var överens, vore det inte för Bayern München-stjärnan så hade Polen kanske till och med tappat poäng i den matchen – Albanien var stundtals bättre (speciellt under första 45). Vi har därför svårt att se att Polen ska kunna hålla ihop det på onsdag, att det blir tre pinnar tror vi därför inte.

Odds från målmarknaden

Polen har haft stora problem med sin defensiv under den nya tränaren Sousa, portugisen har uppenbarligen inte fått ihop det hela och det tycker vi har varit väldigt tydligt, både i EM men även i det aktuella kvalet. Insatsen mot Sverige i EM tycker vi faktiskt ger en väldigt bra bild av var Polen står i dagsläget, de har Robert Lewandowski som kan göra saker på egen hand men kollektivet är samtidigt för dåligt för att prestera en bra och jämn fotboll.

Och vi är alltså inne på samma linje inför onsdagens möte mot i Warszawa. Vi räknar med att Lewy tar sitt ansvar och ställer till med problem för England, men vi har väldigt svårt att se att han på egen hand ska kunna leda sitt Polen till en trepoängare. Skillnaden är för stor i vår värld.

Vi kommer därför att investera en slant i målmarknaden och mer exakt BLGM – Ja. Polen och Lewy har öst in mål i detta kvalet men har samtidigt släppt in minst ett mål, i fyra av fem matcher. Tre insläppta mot Ungern dessutom. Vi är därför inte oroliga över att England lämnar banan mållösa, utan BLGM – Ja känns väldigt bra då Polen faktiskt har en bra offensiv, de satte som bekant dit en balja mot England på Wembley i mars månad och kan givetvis upprepa bedriften i Warszawa.

Målspelet blir alltså speltipset från Warszawa, och det klickas in till fina 2.10 gånger insatsen hos spelbolaget CampoBet. 1-2/3? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.10
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: