speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Manchester United 27/12: Odds tips till 2.05x

Tydlig skillnad när Newcastle och Manchester United ställs mot varandra under måndagen. Gästerna steget större.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Manchester United har ännu inte förlorat en match under Rangnick vilket betyder att man entrar måndagens möte mot Norwich obesegrade i sex raka matcher. Sett till alla tävlingar. En positiv run, och bättre kan vi nog ändå utgå från att det kommer att se ut med tiden, det är trots allt en ny tränare vid rodret och att implementera ideér tar som bekant tid.

Därför är skillnaden här också väldigt stor, ett United på uppgång ställs mot ett sargat gäng i Newcastle, ett gäng som dessutom släppt in otroliga 11 mål på de 3 senaste omgångarna i Premier League. Det ser mörkare och mörkare ut för varje dag som passerar och att det sprids en oro runt klubben råder det inga som helst tvivel om.

19:e placerade Newcastle har förvisso bara ett poäng upp till Burnley och ytterligare två upp till Watford, men de har samtidigt lirat tre och två matcher fler än de ovannämnda lagen. Därför är situationen allvarlig och i dagsläget så finns det inte direkt mycket som talar för att en vändning är nära, man har bytt tränare men det har i princip bara gett motsatt effekt och skadelistan är även den inte optimal då man entrar banan på måndag utan lirare som Hayden, Shelvey, Fernandez, Lewis och Dummett. Shelvey kan dock möjligtvis hinna tillbaka men det är högst osäkert. Tungt för Newcastle.

Inga avbräck hos Manchester United

Paul Pogba är det enda namnet Rangnick har uppsatt på en skadelista inför måndagens möte mot Newcastle, det är smått otroligt, man har alltså inga spelare out på grund av COVID-19 och det är onekligen ett sällsynt läge så här i dessa tider. Det är en detalj vi såklart inte kan blunda för, per automatik blir det den tyngsta faktorn som faktiskt talar för en bortaseger här på måndag.

Rangnick har med andra ord både en utvilad- men också en frisk trupp och därför kommer vi också att investera i Manchester United i den här matchen. För oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så är det svårt att argumentera för att Newcastle plockar poäng här, urusel form, självförtroendet nedkört i botten och tungt skadeläge i truppen, en komfortabel bortaseger är därför att vänta här!

Manchester United (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till fina 2.05 gånger degen hos 888sport. 0-2? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: