speltips tipsmedoss kamil

Speltips Newcastle – Leeds 17/9: Odds och rek från Premier League

Allt talar för att vi får bevittna mål när Newcastle och Leeds drabbar samman på fredag. Underhållande tillställning är att vänta!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Både Newcastle och Leeds har inlett säsongen 21/22 oerhört svagt och har bara ett- respektive två ihopspelade poäng efter fyra spelade omgångar, och så här inledningsvis är det som bekant viktigt att plocka pinnar och bygga självförtroende, annars kan det gå riktigt illa framöver – därför är det tre oerhört viktiga poäng som står på spel på St James' Park under fredagen.

Det som varit både Newcastle och Leeds stora problem under inledningen är defensiven, inte alls överraskande eftersom att vi fick se liknande tendenser i fjol och just Newcastle och Leeds är även dem två lagen i Premier League som noterats för flest baklängesmål, 12 respektive 11, vilket inte alls är några roliga siffror. Katastrofalt, minst sagt.

Vi tycker dock det fortfarande ser ljust ut framåt för båda lagen, Leeds fortsätter att göra mål och garanterar i princip, precis som under fjolårets säsong, mål framåt. Fyra gjorda mål efter fyra omgångar, det är ett okej facit för ett lag av Leeds kaliber, speciellt eftersom att motståndet varit tufft inledningsvis – Manchester United, Everton och Liverpool är tre av fyra lag man mött så här långt. Detsamma gäller för Newcastle som hunnit med att göra fem mål, två mot West Ham, två mot Southampton och ett mot Manchester United i den senaste ligaomgången, och just det sistnämnda mötet, tycker vi Newcastle stod för en bra insats i då man hotade United flera gånger om under första 45. En positiv insats, åtminstone rent offensivt och vore det inte för Ronaldo och Bruno så hade United haft betydligt större problem.

Odds från målmarknaden

Då står vi här, efter att ha sammanfattat Newcastles och Leeds usla defensiv samt inledning, men samtidigt lyft deras imponerande målproduktion, sett till tabelläget. Därför lockas vi även av målmarknaden i den här matchen, vi kommer inte från att allting talar för att vi kommer att få se mål på St James' Park på fredag.

Att båda lagen hamnar i målprotokollet ser vi därför som ett väldigt troligt utfall, ett utfall som dessutom satt vid båda tillfällena när lagen gjorde upp i fjol då Leeds vann det första mötet mot Newcastle med 5-2 på Elland Road och det andra med 2-1 på St James' Park. 5-2 lär det möjligtvis inte sluta, men en 2-1-match har vi åtminstone i oss här, det är vi helt övertygade om när både Newcastle och Leeds går för säsongens första trea.

BLGM – Ja blir därför, inte helt oväntat speltipset härifrån, det klickas in hos spelbolaget Betway, till klart godkända 1.55 gånger degen. Stort lycka till vid rygg och missa absolut inte Betways fina odds bonus: 100% upp till 100 SEK. ↓

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet inför Premier League-helgen

Prova på Betsson och få 100 SEK i freebet inför helgens Premier League-matcher.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.55
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: