speltips_skribent

Speltips Napoli – Bologna 7/3: Femte raka segern i Neapel?

Napoli har gått urstarkt på Stadio Diego Armando Maradona i år, är ett av seriens starkaste lag på hemmaplan – och har en CL-plats inom räckhåll.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Napoli har absolut inte gett upp hoppet om Champions League-spel nästa säsong, det är en sak som är säker eftersom att de bara har fem pinnar upp till Atalanta och fjärdeplatsen, med matchen mindre spelad. Alltså kan avståndet stavas två poäng, vilket onekligen öppnar upp för Neapel-klubben inför avslutningen, när det nu “bara” återstår 14 omgångar att spela för.

Napoli har som bekant inte varit en garanti på något sätt här i Serie A den här säsongen, att Gattuso redan avvärjt en ödesmatch säger väl egentligen allt, men här hemma i Neapel, på Stadio Diego Armando Maradona har man gått urstarkt, i princip under hela säsongen 20/21. 

Faktum är att det bara är tre lag i seriens som presterat bättre än Napoli just på hemmaplan, Inter, Roma och Juve. Och vi tycker Napolis resultatrad här sammanfattar deras styrka väldigt bra, 8-1-3, 30-10, en fantastisk målskillnad, det kommer vi inte ifrån – bara Juve har släppt in färre mål än Napoli. Alltså är man stabila och pålitliga här hemma, addera därtill att man noterats för fyra raka segrar, mot Benevento, Juve, Parma och Fiorentina och samtidigt släppt in NOLL mål på dessa fyra matcher. Det är imponerande och därför får Bologna onekligen se upp här på söndagskvällen. Inget enkel uppgift direkt.

Svag insats senast

Bologna infinner sig väl där de ungefär ska infinna sig i en Serie A-tabell 25 omgångar in i seriespelet, på en 12:e plats i tabellen med 28 poäng på kontot. Ungefär där hade man väl ändå förväntat sig att detta Bologna skulle husera – varken högre upp eller längre ner.

Och det hela är väldigt tydligt här tycker vi, Napoli spelar på en annan nivå än Bologna, och Bologna är dessutom ett av seriens allra svagaste lag på bortaplan, vilket givetvis bara får det här att luta mer åt en hemmaseger. För faktum är att bara Cagliari, Parma, Fiorentina och Crotone plockat färre poäng än Bologna på resande fot, Bologna har alltså 2 segrar på 13 bortamatcher och samtidigt bara gjort 11 mål framåt – bara Genoa och Crotone är sämre på den fronten.

Hemmaplansfördelen, dagsformen och kvalitén är tre tillräckligt tunga faktorer här som får oss att klicka in Napoli, och vi gör alltså detta på asianmarknaden, där ett intressant värde blivit identifierat.

Napoli (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till fina 1.85 gånger degen hos spelbolaget 888sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.85
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: