speltips_skribent

Speltips Manchester United – Brighton 4/4: United vinner

Drömläge för Manchester United efter Chelseas poängtapp – CL-spel säkras i princip vid seger här på söndag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Manchester City kommer som bekant att vinna Premier League säsongen 20/21 i England och därför blir per automatik målsättningen Champions League-spel för Manchester United, även att bli näst bäst i landet givetvis och därför gäller det att se till att vinna sina matcher framöver, så att inte Leciester tar sig förbi.

Tre poäng är därför ett måste för Manchester United på söndag, man har Leicester bara ett poäng efter sig vilket givetvis gör matchen mot Brighton till en måstematch, vi räknar därför med att få se ett skärpt Manchester United på Old Trafford på söndag.

Och här på hemmaplan ska United väl bara besegra Brighton, ett klart sämre motstånd. Förvisso har Potters mannar noterats för två raka segrar men det var inför uppehållet, och därför har rytmen möjligtvis fått sig ett litet slag. Newcastle och Southampton är heller inget Manchester United, så svårighetsgraden höjs åtminstone ett par snäpp när man nu entrar Old Trafford. Och vi räknar med att man får det tufft här.

Odds från Premier League

Vi har som bekant haft ett intensivt spelschema runt omkring i Europa med tätt matchande inför och under landslagsuppehållet, och det har uppenbarligen tagit på krafterna och så här, strax efter ett landslagsuppehåll är det betydligt vanligare att det bjuds på skrällar. Chelsea är ett exempel på det, men det finns flera andra från lördagen. Möjligtvis talar det för att Brighton kan få med sig ett positivt resultat från Old Trafford, men vi ser det samtidigt inte hända.

Manchester United är trots allt inne på rätt spår igen efter ett par raka kryssmatcher och besegrade som bekant City samt West Ham inför uppehållet, man höll dessutom nollan intakt i båda matcherna vilket givetvis alltid är positivt. Extra viktigt att kliva in i uppehållet med positiva resultat.

Därför förväntar vi oss också att Manchester United fortsätter att tuffa på, skadeläget ser trots allt bra ut och man kommer att forma en stark elva, det bör räcka till seger mot ett motstånd av Brightons kaliber. På hemmaplan.

Den raka ettan klickas in till godkända 1.67 gånger insatsen hos spelbolaget Interwetten. 2-0? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.67
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: