speltips_skribent

Speltips Manchester City – Manchester United 7/3: Derby!

Manchester-derby på Etihad Stadium under söndagen där Manchester City jagar sin 22:a (!) raka seger – kan United stå emot?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Detta fantastiska Manchester City, det saknas i princip superlativ för att beskriva det här gänget och perioden är inne i just nu, 22 raka segrar är alltså ett faktum och ja, det är minst sagt otroligt och också en streak som givetvis talar för att Manchester City vinner söndagens derby.

För annat än att ställa ut Manchester City som favoriter här vore ju endast tjänstefel, de agerar hemmalag dessutom och här på Etihad Stadium har de vunnit nio raka matcher och gjort otroliga 22 mål och samtidigt bara noterats för 2(!) baklängesmål. Har vi ens sett liknande siffror tidigare? Högst troligt inte.

Därför är även söndags uppgift den tuffaste hittills för Manchester United, under säsongen 20/21. De ställs mot ett formstark Man City på Etihad Stadium, samtidigt som deras form inte ser allt för bra ut. För det är trots allt så att Man United tappar rejält med fart under dem senaste veckorna, faktum är att de bara vunnit en av sina sex senaste matcher här i Premier League och då har de dessutom blivit nollade i tre raka ligamatcher. Inte alls optimala siffror när ett möte mot ett utomjordiskt bra Man City väntar.

Målsnål tillställning

Manchester United har i princip i alla toppmatcher den här säsongen haft en liknande approach som den de hade mot Chelsea för en vecka sedan. Den matchen slutade som bekant 0-0, samma resultat som i matcherna mot Arsenal, Liverpool, just Man City (december månad) och Chelsea i det första mötet lagen emellan (oktober månad).

Vi räknar därför med att United uppträder på samma vis här på Etihad Stadium, att de fokuserar betydligt mer på defensiven, och på att stå rätt för att sedan kunna ställa om när lägena ges. 

Därför tror vi alltså inte det kommer att bli något målkalas här på Etihad, City lär inte sticka iväg tidigt utan kommer, som alltid att spela med ett stort tålamod men även vara försiktiga just för att United är sylvassa i sina kontringar. De är dessutom väl medvetna om att söndagens matchbild kommer att passa United fint, ser vi tillbaka på dem tidigare resultaten lagen emellan så är det trots allt fördel United, som haft en förmåga att kunna straffa City.

Vi kommer därför att klicka in BLGM – Nej här, och gör detta till godkända 1.90 gånger degen hos spelbolaget Betway – spelet har suttit i dem fyra senaste matcherna lagen emellan. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.90
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: