speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Rangers 3/8: Kvalrunda 3 i UEFA Champions League

Tuff CL-lottning för Malmö FF i den tredje kvalrundan, den sista inför playoffet till Champions League. Kan de få omkull Rangers?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

Tuffaste möjliga motstånd väntar Malmö FF här i kvalspelet till Champions League och det kommer därför att krävas en perfekt insats, både här i Malmö men även i Glasgow nästa vecka för att avancemanget till playoff ska bli ett faktum. 

Det är viktigt att komma ihåg att det Rangers vi har framför oss idag, inte är det Rangers från 2019 eller 2017, utan just från 2021, ett lag som i fjol utklassade Celtic i den skotska ligan när de till slut hamnade 20(!) poäng före efter 33 spelade omgångar. De är tillbaka och just det, råder det inga som helst tvivel om och därför är det bara att konstatera att Malmö FF kommer att få det jobbigt i det här dubbelmötet.

Det finns däremot en detalj som talar för Malmö FF, det faktum att Allsvenskan drog igång betydligt tidigare än den skotska ligan, vilket innebär att Malmö FF är varma i kläderna samtidigt som Rangers bara har en 90-minutare i sig. Det ska aldrig underskattas, men nu är den stora frågan hur mycket det faktiskt kommer att spela roll, Rangers besegrade Livingston med 3-0 i premiärrundan i lördags, och addera därtill att de spelade en fantastisk fotboll – och vann – mot självaste Real Madrid en vecka tidigare. Dem 90 minuterna var outstanding från Rangers sida, och därför har vi dessvärre väldigt svårt att se att Malmö FF ska ta sig vidare till ett playoff.

Sätter in högsta växeln direkt

Vi bevittnade faktiskt dem 90 minuterna Rangers stod för i mötet mot Real Madrid och vi vill hänga kvar där lite, för det var en otrolig insats Gerrards mannar faktiskt bjöd på. Vi kan först bara konstatera att Ancelotti ställde upp med namn som Vazquez, Jovic, Rodrygo, Isco, Ödegaard, Marcelo, Nacho och Odriozola, men trots detta var Real Madrid i princip chanslösa, och det är absolut ingen överdrift att påstå det. De var tillbakapressade på ett vis man aldrig ser, och visst var det Real Madrids första träningsmatch, men detsamma gällde för Rangers.

Tittar vi närmre på statistiken från den matchen så kan vi konstatera att Rangers vann avsluten med otroliga 21-5. 8-1 på mål och då vann de dessutom hörnmatchen med 6-2. Smått fantastiska siffror, och då lär Rangers bara bli bättre och bättre ju längre in på säsongen vi kommer.

Vi kommer därför att investera i Rangers på tisdagskvällen, Malmö FF har förvisso hittat rätt i Allsvenskan och formen är bra, men här höjs svårighetsgraden minst ett par snäpp. Den raka tvåan är därför tokintressant till fina 2.08 gånger degen hos spelbolaget Casumo. Lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Unibet ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Unibet – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.08
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: