speltips_skribent

Speltips Malmö FF – HJK Helsingfors 21/7: Champions League-kval

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Malmö FF och HJK Helsingfors den 21 juli. Champions League-kvalets andra runda!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Malmö FF besegrade Riga FC med sammanlagda 2-1 i Champions League-kvalets första runda och stötte faktiskt på överraskande tufft motstånd, Riga FC gjorde inte alls bort sig utan utmanade Malmö FF om ett avancemang, och huruvida det säger mer om Malmö eller Riga, lämnar vi osagt. Malmö spelade i alla fall inte sin bästa fotboll, men har samtidigt växlat upp ordentligt sedan dess, vilket i sin tur får oss att tro på att man har en fin insats i sig på onsdag.

Tittar vi närmre på hur Malmö FF presterat under dem senaste veckorna så kan vi konstatera att de vunnit tre av sina fyra senaste matcher, kvalspelet till Champions League inräknat. Noll förluster. 5-0-seger över Degerfors, 4-0-seger över Sirius och en 1-0-seger över Riga FC, tre stabila segrar samt tre hållna nollor, i vår värld är detta en tydlig indikation på att Malmö FF växlat upp.

Vi räknar därför med att få bevittna ett aggressivt Malmö FF på onsdag, ett Malmö som mer än gärna sätter dit två baljor och som har lite andrum inför avgörandet i Finland. Självförtroendet är trots allt på topp och offensiven lyser, 10 mål på dem 3 senaste matcherna vittnar onekligen om detta och därför tror vi även man löser biffen här på onsdagskvällen. Man är det bättre laget.

Odds från asianmarknaden

HJK hade en betydlig tryggare resa i kvalrunda ett när de besegrade Buducnost Podgorica med sammanlagda 7-1, men här kommer vi samtidigt inte från att motståndet var ett annat, en annan hylla och i princip ett blåbärsgäng, därför kan man faktiskt inte dra allt för stora slutsatser av det dubbelmötet, utan vi konstaterar bara att svårighetsgraden höjs kraftigt för HJK under onsdagen.

För HJK rullar det annars på bra i Finland, man är som bekant det bästa laget i landet där man även placerar sig i topp av tabellen, sex poäng före närmsta motstånd. Resultatraden 10-1-1, 23-7 talar sitt tydliga språk, man är steget större än samtliga lag och kliver därför också in här med största möjliga självförtroende, ett lag som lyser är givetvis alltid ett knepigt motstånd. I slutändan räknar vi dock med att Malmö FF sätter ner foten på onsdag, att HJK får det jobbigt mot ett Malmö som kommer att gå för en tvåmålsseger på Eleda Stadion.

Vi kommer därför att klicka in Malmö FF som vinnare och gör detta på asianmarknaden, -1.25-linan är intressant och innebär att halva insatsen betalas tillbaka ifall Malmö enbart vinner med uddamålet. 1.95 gånger degen får vi för spelet hos spelbolaget NordicBet. 2-0! Stort lycka till vid rygg.

RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: