speltips_skribent

Speltips Lyon – PSG 21/3: De sätter ner foten!

PSG föll mot Nantes på hemmaplan i förra veckan och infinner sig numer tre poäng efter tabellettan Lille – det är dags att växla upp!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

PSG har uppenbarligen haft problem i Ligue 1 säsongen 20/21 och främst är det väl egentligen ändå deras motivation som är en bristvara här i den inhemska serien, men vi får samtidigt inte glömma att PSG lidit av enormt många skador under säsongens gång, det börjar se bättre ut och Neymar är på väg tillbaka men Icardi, Sarabia och Bernat ser ut att missa söndagens möte. 

Listan är alltså betydligt mindre än tidigare och därför finns alla anledningar att tro på att PSG kan komma att växla upp framöver, enligt rapporter från Frankrike kan Neymar finnas med på bänken men oavsett hans närvaro, eller inte räknar vi med att PSG, tydligt visar att de är ute efter samtliga tre pinnar i den här matchen.

Att höjden finns där säsongen 20/21 råder det trots allt inga som helst tvivel om, vi fick se PSG krossa FC Barcelona på Camp Nou bara för ett par veckor sedan, i en match Mbappe dessutom visade att han tillhör top 5. Kommer PSG upp i 90% här så bör man trots allt ha goda chanser att vinna, Lyon har tappat lite fart och är inte alls lika självklara som under hösten.

Tre segrar på dem sex senaste

Lyon och PSG delar som bekant på andraplatsen här i Ligue 1 och har båda tre pinnar upp till tabellettan Lille. Så det är på sin plats att ge cred till Rudi Garcia som uppenbarligen gör saker rätt i den här föreningen. Men precis som underrubriken antyder så har Lyon gått något trögare under dem senaste veckorna, de tappade exempelvis två poäng mot Reims (13) här senast, men har även ett kryss mot Marseille och förlust mot Montpellier – tre poängtapp på dem fem senaste omgångarna i Ligue 1.

Vi har därför svårt att se att det ska bli just Lyon som kniper det där ligaguldet, de har förvisso ett bra lag men vi tycker fortfarande både Lille och PSG tydligt är bättre. Lille just för att deras defensiv är så pass stabil, och PSG helt enkelt för att de har mer kvalité i truppen. 

Vi räknar därför med att PSG sätter ner foten på söndag och att de dessutom tar revansch på Lyon för den senaste förlusten i december månad. Dags att steppa upp, PSG.

Den raka tvåan betalar fina 2.25 gånger insatsen och klickas in hos spelbolaget SpeedyBet. 1-2/3?

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.25
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: