speltips_skribent

Speltips Ludogorets Razgrad – Malmö FF 24/8: Framme vid avgörandet

Malmö FF har halva foten inne i ett gruppspel i Champions League efter 2-0-segern över Ludogorets Razgrad hemma i Malmö – försvarar sin ledning?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Bortser vi från förlusten mot IFK Göteborg har Malmö FF inte förlorat en fotbollsmatch sedan den 3 juli, ett otroligt facit med tanke på att man lirat kval i Champions League samtidigt som man stångats mot Djurgårdens IF i Allsvenskan, och det är bara att konstatera, efter segern över Rangers, HJK och FC Riga att Malmö FF menar allvar i samtliga tävlingar i år och att de dessutom är kapabla till att kliva ut som vinnare i båda tävlingarna.

Med det menar vi givetvis inte att Malmö FF kommer att vinna Champions League säsongen 21/22, men det är absolut inte fel att tro på att de faktiskt löser en tredjeplats i ett eventuellt gruppspel i tävlingen. Så bra är Malmö FF, och det bevisade de tydligt hemma i Malmö när de nollade Ludogorets och dessutom satte dit två baljor.

Halva foten inne för Malmö FF alltså, därför entrar man också tisdagens möte med största möjliga självförtroende, även med en trygg ledning intakt när domaren blåser igång matchen. Ludogorets har därför ett stort test framför sig, att kunna balansera en offensiv approach, med att inte släppa in allt för mycket bakåt kommer att bli tufft, speciellt när Malmö FF dessutom har Colak och Birmančević i storform.

Det vore därför inte allt för överraskande ifall vi fick se en någorlunda avvaktande start från Ludogorets, detta trots att de faktiskt har hemmaplansfördelen. Man har inte råd att släppa in ett tidigt baklängesmål, och det tror vi resulterar i att vi får se en tillknäppt tillställning i Razgrad under onsdagen.

Odds från Champions League

Malmö FF har, med en 2-0-seger intakt, ingen som helst anledning till att trycka på framåt, de är ramstarka och är väl medvetna om att de kan försvara sin ledning, det har man trots allt gjort tidigare även just i dessa typ av sammanhang.

Addera därtill att Malmö FF just hållit nollan intakt i två raka matcher inför tisdagens retur, även det en självförtroende-boost som mycket väl kan komma att ge Malmö FF den styrkan de behöver för att vinna den här matchen. Dock tror vi inte på just det utfallet, utan snarare att vi får bevittna en målsnål tillställning, där Malmö FF har som huvudmål att kliva in i halvtidsvilan med ett 0-0-resultat intakt.

Underspelet är därför väldigt intressant här, Malmö FF har en fin offensiv men kommer främst, som sagt att fokusera på defensiven, och Ludogorets tror vi kommer att få det kämpigt med att bryta ner Malmö FF. Under 2.5 mål i matchen blir därför vårt speltips härifrån, klickas in till fina 1.96 gånger degen hos spelbolaget Betsson. Missa inte att de erbjuder alla nya kunder 100 kr i freebet – den låser ni upp här! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 200 kr och få 300 att spela för

No Account Bet erbjuder alla nya kunder 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.96
Bolag: Betsson (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: