speltips_skribent

Speltips Liverpool – Southampton 8/5: Odds från handikapp-marknaden

Sista chansen för Liverpool i jakten på en Champions League-plats – studsar tillbaka?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Sju poäng skiljer Liverpool åt från fjärdeplats i skrivande stund, och relevant att lyfta är det faktum att Liverpool har matchen mindre spelad än Chelsea som just nu alltså innehar den sista CL-platsen. Alltså finns en teoretisk chans, men frågan är ifall det verkligen är möjligt i praktiken? Vi lär få svar på den frågan redan i helgen.

För det är alltså så att Chelsea ställs mot Manchester City, samtidigt som West Ham och Everton drabbar samman, noteras båda för ett poängtapp, vilket ändå mycket talar för att de gör, ja då öppnas dörren onekligen upp för Klopps Liverpool. Men egentligen oavsett utfall i dem matcherna, så räknar vi med att Liverpool gör jobbet, för det är de trots allt skyldiga att göra, så länge säsongen lever.

Och det är trots allt bästa tänkbara motstånd Liverpool har framför sig på lördag, ja vi kategoriserar faktiskt Southampton som den typen av motstånd just nu. Southampton har inget alls att spela för längre, utan huserar på en stabil 13:e plats, med 11 poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Kontraktet är alltså klart, och då entrar man dessutom lördagens möte med tre raka poängtapp, vilket får oss att tro på att man möjligtvis checkat ut nu. Därför bör Liverpool ha en god chans här på Anfield.

Vinner med två mål?

Det finns en stor risk för att Southampton tappar en stor del av koncentrationen ifall Liverpool går upp i en tidig ledning på lördag, för varifrån ska man hämta motivationen och kraften när man inte riktigt har något att spela för? Skillnaden på energi tror vi kommer att vara väldigt tydlig på Anfield, och då är Liverpool dessutom ett lag som är känt för att lira med mycket energi, tar man samtidigt bort en del av Southamptons så lär det hela resultera i en komfortabel hemmaseger.

Formläget, hemmaplansfördelen och motivationsfaktorn är som bekant tre tunga faktorer som vanligtvis väger tungt i en fotbollsmatch, och samtliga tre talar i detta fallet för Liverpool, därför har vi väldigt svårt att se ett annorlunda utfall än en komfortabel hemmaseger. Det vore en enorm överraskning ifall inte Liverpool vann den här matchen.

Med det sagt så klickar vi in Liverpool som vinnare och gör detta på handikapp-marknaden. Liverpool (-1 handikapp) blir alltså speltipset härifrån, klickas in till fina 1.85 gånger degen hos spelbolaget Betfair.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1.85
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: