speltips_skribent

Speltips Levante – Sevilla 21/4: Inget målkalas

Sevilla infinner sig bara ett poäng efter Barcelona och ytterligare fem efter Atletico Madrid – drömmen om ett ligaguld lever i allra högsta grad.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Det är svårt att minnas senast Sevilla var så här nära en förstaplats i tabellen efter 31 spelade omgångar i La Liga, det är först och främst väldigt kul, men även viktigt för den här serien givetvis. Att ha Atletico i topp och Sevilla strax efter, det är vad vi i princip har väntat på… sedan alltid.

Och när det nu som sagt bara återstår sju omgångar att spela för så utgår vi från att få se ett heltaggat Sevilla i varje match framöver, för deras del är det just sju finaler, även fastän samma påstående kan appliceras på Atletico, Real och Barca, så är det ingen överdrift att påstå att den här slutspurten, är mest speciellt för tabellfyran Sevilla.

Sevilla kan trots allt skriva ny historia, det är varje spelares dröm givetvis och även fastän avståndet upp till Atletico stavas sex poäng, så kommer Sevilla givetvis att ge det hela en chans, det finns ingen som helst anledning till att inte tro på det, man har som sagt inte varit så här nära på ett väldigt bra tag.

100-procentigt fokus

Riskminimering och ett 100-procentigt fokus är vad vi förväntar oss att se från Sevilla på onsdagskvällen, man ställs trots allt mot ett tufft motstånd i Levante, ett Levante som bara har förlorat fyra matcher på hemmaplan under säsongen 20/21. Knepiga är man, minst sagt, detta konstaterar vi trots det faktum att Levante faktiskt förlorade mot Villarreal med 5-1 senast. Sådant händer, det betyder bara att vi kommer att få se ett mer fokuserat hemmalag på onsdag.

Det tror vi talar för en målsnål tillställning här på Estadi Ciutat de València. Sevilla har bara släppt in 25 mål den här säsongen och samtidigt bara gjort 46 framåt, de är numer ett kompakt gäng till skillnad från förr, ett nytt, defensivt Sevilla, som sällan bjuder till i form av målglada tillställning.

Och i och med att det bjudits på lite fler mål än vanligtvis i Sevillas matcher här på slutet, så räknar vi med att de täpper igen på onsdag, Levante kommer som sagt försöka göra samma sak efter storförlusten senast. Därför väljer vi att klicka in under 2.5 mål i matchen och gör detta till fina 2.14 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. Missa absolut inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 2.14
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: