speltips_skribent

Speltips Leicester – Southampton 16/1: Rek från Premier League

Kvällsmatch från Premier League och mer exakt på King Power Stadium där Leciester tar sig an Southampton. Vi har speltipset!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Superintressant match här på King Power Stadium så här på förhand, tabellfyran Leicester har fortfarande en förstaplats inom räckhåll och går givetvis för samtliga tre pinnar här. De studsade dessutom tillbaka senast efter ha noterats för två raka poängtapp, en viktig seger på alla sätt och vis och en trea som även boostar självförtroendet inför lördagens möte.

Men det är alltså allt annat än en enkel uppgift Leicester har framför sig här, Southampton ska absolut inte underskattas och det har onekligen bekräftats vid ett flertal tillfällen den här säsongen. De kommer dessutom närmst från en seger över Liverpool, vilket innebär att man fortfarande bara placerar sig tre poäng efter just Leicester. Det säger allt om kvalitén som finns hos detta Southampton.

Vi kommer därför också att undvika 1×2-marknaden i den här matchen, Leicesters favoritskap är möjligtvis befogat men vi kommer inte ifrån att de bara noterats för tre segrar här på King Power Stadium. Samtidigt har man alltså förlorat hälften av sina matcher här, det sticker ut och därför tycker vi att målmarknaden är mer intressant här. 

Båda lagen gör mål

Leicester har gjort hela 31 mål framåt den här säsongen men samtidigt släppt in 21 mål – alltså släpper man i snitt in mer än ett mål per spelad match. Dessutom har man bara lyckats hålla nollan intakt här i Premier League, i en av sina åtta senaste matcher. Det är siffror som helt klart talar för att Southampton hamnar i målprotokollet.

För Southampton är trots allt även riktigt bra, det får oss att tro på att de kommer att utmana Leciester om samtliga tre pinnar på lördag. Förvisso har Southampton hållit nollan intakt i tre raka matcher, vilket möjligtvis inte talar för att Leicester gör mål, men vi har samtidigt svårt att se att man hålla nollan på King Power Stadium, Leicester gör i princip alltid mål här – åtminstone har man gjort detta i sju av sina åtta senaste matcher.

Vårt speltips härifrån blir därför BLGM – Ja, och målspelet finner ni till fina 1.81 gånger degen hos spelbolaget Nordicbet. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 kronor i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.81
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: