speltips_skribent

Speltips Juventus – Lazio 6/3: Toppfight i Turin!

Det är bara en trepoängare som gäller här för Pirlos Juve, Inter placerar sig 10 poäng före i nuläget. Måstematch!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER!

Twitter Facebook

Inter besegrade som väntat Parma under torsdagen och har numer sex poäng ner till närmsta motstånd, i AC Milan och som sagt ytterligare fyra pinnar ner till just Juve, som infinner sig på en tredjeplats – tillsammans med Atalanta.

Juve har dock matchen mindre spelad än samtliga lag i den här serien vilket betyder att man åtminstone har Inter inom räckhåll, sju poäng kan avståndet lyda efter lördagens möte, och det är som bekant i princip ett måste, annars ser vi inte Juve fixa det här framöver. Det återstår trots allt bara 13 omgångar att spela för.

Och det är alltså en tuff uppgift Juve har framför sig under lördagen, inget Spezia eller Crotone, utan motståndet stavas Lazio och vi är väl medvetna om vilken höjd det gänget besitter. Så det kommer att krävas en 100-procentig insats från den gamla dagen, och vi förväntar oss att Juve har en sådan i sig, speciellt här i Turin där de gått riktigt starkt oavsett vilken period vi infunnit oss i – Juve är fortfarande obesegrade hemma i Turin.

Svagt bortafacit

Hemmaplansfördelen tror vi alltså kommer att fälla avgörandet för utfallet i lördagens toppfight mellan Juve och Lazio. För vi kommer inte ifrån det faktum att alla siffror faktiskt pekar mot en hemmaseger här.

För trots att Lazio faktiskt växlade upp ordentligt i januari och februari månad, så har de fallit tillbaka till förlustspåret igen och det är just här på bortaplan som man haft svårigheter. Först föll man mot Inter med 3-1 i Milano, vilket inte alls är ett fy skam-resultat, men förlusten mot Bologna från den senaste ligaomgången väcker frågetecken – dessutom föll Lazio med två baljor. Det betyder att Lazio nu tappat poäng i hälften av sina matcher på resande fot, bara två segrar har det blivit sedan tre månader tillbaka och därför har vi väldigt svårt att se att de ska kunna fälla Juve här i Turin.

Juventus har trots allt vunnit 9 av 12 hemmamatcher och är som sagt fortfarande obesegrade, så även fastän de inte sett 100-procentiga ut, så har de fortsatt gjort jobbet hemma i Turin. De har dessutom släppt in överlägset minst mål här, blott åtta stycken – Inter har exempelvis släppt in 14.

Vi kommer därför att utnyttja det fina värdet som ställs fram här för en hemmaseger, den raka ettan klickas in till finfina 1.95 gånger insatsen hos spelbolaget Hajper. 2-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID INLOGG!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.95
Bolag: Hajper (100 kr – ingen insättning krävs)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: