speltips_skribent

Speltips Juventus – Genoa 11/4: Odds från asianmarknaden

En trygg seger är vad vi förväntar oss av Juventus under söndagseftermiddagen – steget större än Genoa här på hemmaplan!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Trots att Juventus faktiskt är just Juventus, den mäktigaste klubben i Italien och en av dem största i världen, så var vi fortsatt imponerande över deras insats mot Napoli senast. Det var onekligen ett kniven mot strupen-läge för Pirlo och hans Juve, en måstematch, en final och man såg till att plocka samtliga tre pinnar. En oerhört viktig insats, som vi tror boostar hela kollektivet, och som i slutändan också resulterar i att Juve till slut landar in på en andraplats i den här serien.

Ungefär så ser vi på det hela, och självklart ska man vara försiktig med att dra allt för stora slutsatser från ett möte mot Napoli, dessutom ett Napoli som släppte in tre baljor mot Crotone veckan innan, men det var i vår värld väldigt tydligt att Juve inte skulle tillåta en förlust i den matchen. Det var bara tre pinnar som räknades, och så blev det alltså också, därför räknar vi med att man fortsätter att vinna matcher framöver – speciellt här hemma i Turin.

För tittar vi närmre på hur Juve faktiskt presterat här på hemmaplan så är siffrorna minst sagt bra, bara Inter är bättre sett till dem siffrorna, och därför har vi väldigt svårt att se att Genoa ska lyckas åstadkomma någonting i den här matchen. De är inte direkt usla just nu, snarare tvärtom, svårslagna. Men faktum är att svårighetsgraden höjs, minst ett par snäpp här, och därför tror vi Genoa får det jobbigt på söndag.

1 seger på dem 8 senaste

Nu är Genoa ett lite speciellt case eftersom att de väldigt ofta spelar oavgjort, därför är det möjligtvis orättvist att droppa siffrorna vi gör i underrubriken, som alltså säger att Genoa bara vunnit en av sina åtta senaste matcher i Serie A. För faktum är att man samtidigt bara förlorat blott två matcher, men! Just motståndet i dem två matcherna sticker ut, Inter och Roma, det är en tydlig indikation på att man givetvis har det tuffare när det svårighetsgraden höjs.

Och tittar vi dessutom lite närmre på Genoas siffror på resande fot, så kan vi alltså konstatera att Genoa är det laget i serien som gjort minst mål, blott 10(!) stycken. Defensiven håller förvisso ihop bra här, med bara 19 insläppta vilket är en väldigt bra siffra, men just att offensiven inte producerar mål lär bli deras fall här, det ska helt enkelt inte räcka mot ett Juve i Turin.

Vi väljer därför att klicka in Juventus som vinnare, och gör detta på asianmarknaden. Juve (-1.5 asian handicap) betalar fina 1.80 gånger insatsen borta hos 888sport. Starkt spel under söndagen! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: