speltips_skribent

Speltips Inter – Juventus 17/1: Supermöte i Serie A!

Alla blickar riktas mot Serie A under söndagskvällen där tre superviktiga poäng står på spel i Milano – vilken drabbning!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Liverpool vs Manchester United vid 17:30-tiden och sedan trycker vi på Cmore och riktar blickarna mot Italien. En härlig fotbollssöndag är onekligen vad vi har framför oss och oj så spännande det ska bli att se hur Inter och Juve uppträder. Vem drar det längsta strået här i Milano?

Vi konstaterar åtminstone att Inter placerar sig före Juve i tabellen, mer exakt skiljer det fyra poäng lagen åt inför söndagen, men Juve har alltså en match mindre spelad. Så det är väldigt jämnt, men det ska bli superintressant att se hur Inter hanterar pressen, de placerar sig före och agerar hemmalag, det var längesedan det var verkligheten här i Serie A.

Tittar vi närmre på hur Inter har uppträtt här på hemmaplan så talar faktiskt det mesta för att de går segrande ur den här striden, resultatraden 6-1-1, 23-8 talar sitt tydliga språk, och addera därtill att man jagar sin sjätte raka seger här.

Jämför vi dem siffrorna med Juves bortafacit, så sticker Inter trots allt ut ordentligt här, Juve har som bekant gått trögt på bortaplan den här säsongen och faktum är att de tappat poäng i hälften(!) av sina matcher på resande fot. Men nu tenderar alltså dessa typ av siffror inte spela en större roll när det väl vankas den här typen av fighter, en sak är åtminstone säkert, det kommer att bli en ordentlig fight om samtliga tre pinnar på söndag.

Ronaldo steppar fram

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte ifrån det faktum att Juve är Juve. Med det menar vi alltså att deras rutin alltid spelar en stor roll i dessa sammanhang, det har vi fått bevittna vid upprepade tillfällen under dem senaste åren.

Nu är Juve ett sämre lag än i fjol, men de har fortfarande en viss Cristiano Ronaldo i laget, och portugisen tenderar trots allt alltid att sätta sin prägel på dessa typ av matcher. Addera därtill att Chiesa är på uppgång, dem två tror vi åtminstone leder detta Juve till ett kryss på söndag.

Relevant att lyfta fram är dessutom det faktum att Inter inte besegrat Juve sedan i september månad, 2016. Sedan dess har Inter och Juve ställts mot varandra vid åtta olika tillfällen – och Juve har gått segrande ur fem av dessa matcher. Det psykologiska övertaget är alltid en intressant detalj.

Sen tycker vi fortsatt Inter har stora problem med sin defensiv, det kommer vi inte ifrån här. Två insläppta senast mot Roma, vilket betyder att man nu släppt in totalt 23 mål. Det kommer Ronaldo & Co kunna utnyttja.

Vi finner därför ett värde i att klicka in dubbelchansen här, X2 till 1.60 gånger smeten hos spelbolaget SpeedyBet – Juve undviker ett nederlag!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.60
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: