speltips_skribent

Speltips Inter – Atalanta 8/3: Toppfight i Serie A

Tabellettan Inter ställs mot tabellfyran Atalanta i en på förhand superintressant fight – vilket lag drar det längsta strået?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Är det något gäng som ska kunna besegra Inter på San Siro så är det väl ändå Atalanta? Det är åtminstone vår solklara känsla så här inför måndagens möte, Atalanta har farten, överraskningsmomenten och höjden för att göra det, och därför behöver onekligen Inter se upp här.

Men på samma vis som Inter behöver se upp, så behöver givetvis också Atalanta göra det, Inter är trots allt outstanding just nu och deras sex raka segrar i ligaspelet bekräftar onekligen detta. Addera därtill att Inter vunnit fem av dessa sex matcher med två mål, eller fler – tre av dem mer fler än två mål dessutom.

Så det är ett otroligt formstarkt hemmalag som entrar San Siro på måndagskvällen, och Inter har som bekant även börjat se så där stabila ut som en guldkandidat ska se ut, de släpper in få mål och gör väldigt mycket mål, och har alltså som sagt sällan varit illa ute under dem senaste veckorna. Tydlig signal alltså, Inter går för ett ligaguld och kommer högst troligt även att plocka det.

Båda lagen gör mål

Spelbolaget Betway ställer förvisso fram ett okej värde på 1×2-marknaden då hemmasegern – i skrivande stund – betalar mer än dubbla degen, men faktum är att det ändå inte är tillräckligt i vår bok, Atalanta är kapabla till att vinna och vi kan även se det hända. Därför låter vi bli att välja sida här i Milano.

Vi kommer istället att, precis som underrubriken antyder fokusera på målen här, båda lagen vet uppenbarligen hur man gör mål och därför känns det tryggt att investera i just målen. För det är trots allt så att vi har seriens två bästa offensiver framför oss i den här matchen, Inter har gjort hela 62 mål, samtidigt som Atalanta står på 60. Dessutom! Både Inter och Atalanta släpper i snitt in minst ett mål per match spelad match. Det talar för mål, åt båda håll.

BLGM – Ja klickas därför in i den här toppmatchen, och görs detta till bergsäkra 1.60 gånger degen hos spelbolaget Betway. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.60
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: