speltips_skribent

Speltips IFK Norrköping – Halmstad 25/4: Årets första trea?

En generös uppgift väntar IFK Norrköping när de tar sikte på årets första trepoängare i Allsvenskan 2021.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

IFK Norrköping har inte direkt fått den start man hade önskat få på säsongen 2021 och varje poäng är som bekant väldigt viktig, därför har man helt enkelt inte råd att tappa fler poäng och speciellt inte i en match mot Halmstad på hemmaplan. Annars riskerar man att hamna efter ordentligt och att jaga ikapp Malmö FF och Djurgården blir allt annat än enkelt, de två ser oerhört stabila ut och infinner sig alltså redan nu fem poäng före.

Därför är söndagens möte onekligen av kategorin en måstematch för Peking, tre pinnar ska inkasseras till varje pris och den insatsen tror vi Norrköping ändå har i sig, spelarna är väl medvetna om situationen, de presenterar en av Allsvenskan rikaste klubbar och ska vara med och slåss om ett ligaguld. Så är det bara.

Och här hemma mot ett Halmstad, som kommer att falla ner i banan, är vi övertygade om att det kommer att se bättre ut för Norrköping, mer boll kommer man att ha och svårighetsgraden sänks trots allt minst två snäpp när Halmstad står för motståndet. Det är trots allt en nykomling och inte ett tungt Djurgården.

Bra värde!

Ju längre in på säsongen vi kommer så är vi helt övertygade om att Norrköping kommer att få fart på sitt anfallsspel, det kan bara bli bättre härifrån och med dem spelarna man faktiskt har, så är det i princip omöjligt att Norrköping inte ska tillhöra ett av dem lagen i Allsvenskan som gör flest mål under 2021. Det är nog ingen överdrift att påstå att man, på pappret har den näst bästa anfallsuppsättningen i Allsvenskan med Haksabanovic, Levi, Adegbenro/Nyman, det är ett otroligt anfall och det kan bara resultera i mål framöver.

Halmstad är självklart inte riktigt där än, utan är som sagt en nykomling som i första hand är ute efter att säkra nytt kontrakt, för att senare etablera sig i Allsvenskan igen. Men det kommer att bli tufft, det är en sak som är säker och just här på söndag, tror vi alltså uppgiften blir för stor. 

Vi klickar därför in Norrköping till fina 1.75 gånger degen hos spelbolaget Betfair – dags för säsongen första trea! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.75
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: