speltips_skribent

Speltips Hammarby IF – NK Maribor 22/7: Europa Conference League

Europafotboll på schemat för Hammarby efter cupsegern över Häcken i maj månad – tufft motstånd väntar direkt.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Hammarby får möjligheten att revanschera sig i Europa efter fjolårets storförlust mot Lech Poznan i Europa League-kvalet (0-3), den här gången handlar det dock om UEFA Europa Conference League, ett nytt tävlingsformat där Hammarby per automatik ska ha mer att säga till om.

Det blev dock nitlotten direkt för Hammarby, slovenska Maribor må ha tappat fart under dem senaste åren men lirade CL-fotboll så sent som för tre år sedan, även under 2015 och då har man även deltagit i Europa League vid ett par tillfällen under dem senaste åren. Det kan Hammarby absolut inte mäta sig med.

NK Maribor är dock som sagt inte samma gäng som under 2018, Hammarbys form är samtidigt väldigt god och vi har därför väldigt svårt att se att Hammarby inte ska gå för det här på hemmaplan, åtta gjorda mål på dem tre senaste matcherna dessutom, därför finns det ingen som helst anledning till att slå av på tempot bara för att det är Europa. Addera därtill att Maribor inte riktigt fått upp matchtempot än, de har bara en ligamatch i benen och även det talar för ett Hammarby som tar tag i taktpinnen på torsdag.

Målen i fokus på Tele2

Ett offensivt lagt Hammarby ute i Europa talar på alla sätt och vis för mål, vi vet sedan tidigare att Hammarby haft problem i försvarsspelet, de släpper i snitt in fler än ett mål per spelad match i Allsvenskan och nu ställs man trots allt mot ett tufft, internationellt motstånd som har en gedigen historia av Europa-spel. Senast Hammarby lirade i Europa släppte man som sagt in tre kassar, därför bör Maribor ha goda chanser till att få med sig ett mål från Sverige.

Därför tycker vi även målen är betydligt intressantare att investera i än ett rakt spel på Hammarby, de måste först bevisa att de kan prestera mot internationellt motstånd för att det ska bli aktuellt, dessutom betalar Betfair bara runt 1.75x för den raka ettan och det är ett direkt ointressant odds. Dubbla degen hade givetvis varit mer lockande, och då hade det funnits en anledning till att testa, i och med farten Hammarby ändå haft uppe under dem senaste veckorna.

Vi tror som sagt på mål, över 2.5 mål i matchen blir därför vårt speltips härifrån och Betfair betalar 1.85 gånger degen för detta, 2-1 åt något håll – stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.85
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: