speltips_skribent

Speltips Getafe – Sevilla 23/8: Odds och rek från La Liga

Speltips, odds och allt inför måndagens möte mellan Getafe och Sevilla den 23 augusti. Matchstart: 20:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Sevilla fick en drömstart på säsongen 21/22 när de besegrade nykomlingen Rayo Vallecano med stabila 3-0 på Estadio Sanchez Pizjuan i premiären, en perfekt start och en insats som bringar hopp och tro om att kunna genomföra en bättre säsong än i fjol, och i sin tur utmana jättarna i den här serien på allvar. I fjol var man nära då man bara hamnade två poäng efter FC Barcelona, ett stort steg i rätt riktning för Lopeteguis Sevilla som dessutom bara ser bättre ut den här säsongen. Spännande för Sevilla, för La Liga och alla fans givetvis.

Getafe däremot står inför ett stort test den här säsongen, första året utan Bordalas och då var man alltså redan väldigt illa ute i fjol när man till slut bara hamnade fyra poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Därför är Getafe lite av ett frågetecken den här säsongen, det kommer att ta ett par omgångar innan vi vet var Michels Getafe står, men ska vi dra slutsatser från premiären, ja då ser det inte allt för bra ut då Getafe föll mot Valencia med 1-0, detta trots att Valencia fick syna det röda kortet redan i den tredje matchminuten. 

En tung och negativ premiär för Getafe med andra ord, vi vore därför inte allt för överraskade ifall Getafe fortsätter att gå tungt framöver då det finns flera pusselbitar som saknas i det här kollektivet. Offensiven är fortsatt en oro, i fjol mäktade Getafe bara med 28 mål i La Liga vilket är ett ordentligt utropstecken, den svagaste siffran av samtliga lag och det var därför absolut värsta tänkbara starten att bli nollade av ett Valencia som lirade med 10 man i 90 minuter i premiären. Inte alls bra för självförtroendet.

Fint värde på Sevilla

Att resa till Madrid och ställas mot Getafe är absolut allt annat än en enkel uppgift, Getafe är kompakta och ofta väldigt svåra att bryta ner, och speciellt här på hemmaplan. Men tar vi ett steg tillbaka och tittar nyktert på båda motstånden här under måndagen, ja då är det bara att konstatera att skillnaden är markant just nu. Drömläge för Sevilla till att faktiskt noteras för en andra raka seger och då ställs man dessutom mot Elche i nästa runda – kan mycket väl kliva upp på nio poäng tre omgångar in, inför matchen mot Barcelona i den fjärde omgången.

Med det sagt så räknar vi med att Sevilla tar tag i taktpinnen direkt från matchstart på måndag, Sevilla har dessutom, under Lopetegui utvecklat sitt bortaspel otroligt mycket under dem senaste åren, även det en detalj att ta hänsyn till inför den här matchen – en detalj som åtminstone får oss att känna oss trygga i att investera i Sevilla även på resande fot. I fjol vann Sevilla hela 10 matcher på bortaplan.

Vi klickar därför in Sevilla som vinnare i matchen och gör detta till otroligt fina 2.30 gånger degen hos spelbolaget Betsson. Spelvärt enda ner till 2.00 i vår värld – detta kan mycket väl bli Sevillas säsong! Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 200 kr och få 300 att spela för

No Account Bet erbjuder alla nya kunder 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.30
Bolag: Betsson (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: