speltips tipsmedoss kamil

Speltips Getafe – Athletic Bilbao 6/12: Odds och rek från La Liga

Tät drabbning är att vänta när Getafe och Athletic Bilbao gör upp under måndagskvällen – odds från halvtidsmarknaden synas.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Getafe och Athletic Bilbao stänger omgång 16 under måndagen och gör det båda med hopp om att vinna och plocka samtliga tre pinnar. För de tre poängen är man båda beroende av, Getafe möjligtvis mer i och med att de infinner sig under nedflyttningsstrecket men vi kommer inte från att Athletic Bilbao behöver börja vinna fotbollsmatcher, de står mer exakt på blott fyra stycken och det är under all kritik för en klubb som alltid kliver in i en ny säsong med målsättningen om att nå Europa.

Och det är alltså bara att konstatera att Athletic Bilbao under presterat kraftigt här under de senaste veckorna. De har noterats för sex raka poängtapp inför måndagen och har då bland annat ställts mot Espanyol, Cadiz, Levante och Granada, det håller givetvis inte och därför gäller det att besegra Getafe på måndag.

Det är dock ett Getafe på uppgång som Athletic Bilbao ställts mot här, de har sakta men säkert börjat hitta tillbaka till grunderna och har försvarat sig bra i de senaste omgångarna. Faktum är att Getafe bara förlorat två av sina nio senaste matcher och de har dessutom bara släppt in tre mål på de fem senaste omgångarna i La Liga, det är ett ordentligt steg i rätt riktning för Getafe som inledde säsongen med sju raka förluster.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Kryss i halvtid!

Fyra av Getafes sju senaste matcher har resulterat i ett oavgjort resultat i halvtid, för Bilbaos del har 9 av 15 matcher den här säsongen resulterat i samma utfall och då är båda lagen dessutom väldigt defensivt lagda. De bjuder heller inte alls på många mål och har mer exakt tillsammans gjort 10 + 13 mål, 23 stycken alltså, nykomlingen Rayo Vallecano har gjort fler mål och det säger allt, både Getafe och Bilbao har stora svårigheter med att få hål på sitt motstånd.

Ett 0-0-resultat i halvtid här i Madrid vore därför allt annat än ett överraskande utfall. Dessutom har sex av de åtta senaste matcherna Getafe och Bilbao emellan slutat oavgjort i halvtid.

Allt talar alltså för att vi kommer att få bevittna en tät kamp här, vi väljer därför också att klick in krysset i halvtid och gör det till fina 1.88 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. 0-0 efter 45 spelade! Även X/X är ett fint spel härifrån. Finns för den modige! Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet 100 SEK hos Expekt

Är du ännu inte kund hos Expekt? Hämta hem 100 kr i freebet nu!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 1.88
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: