speltips_skribent

Speltips Fiorentina – Inter 5/2: Tillfällig förstaplats i sikte

Vid seger över Fiorentina kliver Inter upp på en förstaplats i tabellen här i Serie A – en ordentlig morot.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Inter närmar sig AC Milan sakta men säkert här i Serie A och numer så skiljer det alltså bara två poäng lagen åt inför omgång 21. Så Inter är i allra högsta grad med här och är som bekant även favoriter till att hela Serie A, inte alls konstigt i och med att man trots allt har det bästa laget samt en bred trupp, därför räknar vi med att Inter fortsätter att sätta press på AC Milan, så länge de leder den här serien.

Och ett Fiorentina ska väl Inter trots allt bara besegra, trots spel på bortaplan. Det tycker vi, Fiorentina har inte direkt övertygat, inte i år och heller inte på väldigt lång tid nu. Förvisso har de tre segrar på dem sju senaste omgångarna här i Serie A, vilket är en liten förbättring men bortsett från vinsten över Juve (22 december), så har man ställts mot generöst motstånd – Fiorentina har besegrat Crotone och Cagliari. Båda på hemmaplan.

Samtidigt är det på sin plats att nämna att Fiorentina bara för två veckor sedan föll mot Napoli med hela 6-0. En urusel insats där klasskillnaden lyste genom. Här närmst tappade Fiorentina dessutom två poäng mot ett formsvagt Torino, i en match man dessutom fick syna det röda kortet i – vid två olika tillfällen. Det betyder att Castrovilli och Milenkovic inte är tillgängliga för Fiorentina på fredag.

Inter vinner

Samtidigt som Fiorentina har en del tunga avbräck så konstaterar vi att Inter får tillbaka Lukaku och Hakimi från avstängning, duon missade som bekant matchen mot Juve i veckan och är uppenbarligen två helt avgörande lirare för det här laget. Därför är det onekligen ett förstärkt Inter som kliver in på banan på fredag.

Att Inter kliver ut starkt direkt och kopplar ett grepp om den här matchen utgår vi därför ifrån, de har en förstaplats i sikte, formen är bra här i Serie A och man är helt enkelt det bättre laget. Att Inter har dubbelt så mycket poäng som Fiorentina säger väl allt egentligen.

Vi kommer därför att välja Inters sida på fredag, men gör detta genom att syna ett kombinationsspel för att trissa upp oddset en aning. Den raka tvåan, i kombination med överspelet, över 1.5 mål i matchen, klickas in till godkända 1.75 gånger smeten hos spelbolaget CampoBet. 0-2? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + Över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: