speltips_skribent

Speltips Everton – Tottenham 16/4: Helt avgörande fight!

Tre poäng är ett måste för Tottenham om de har planer på att spela Champions League-fotboll nästa säsong, detsamma gäller för Everton.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Nu när det bara återstår sju omgångar att spela för i Premier League, så är det väl ändå ingen överdrift att påstå att varje match, är en helt avgörande sådan. Likt den här, när Tottenham är pressade att nå Champions League nästa säsong, men Everton ska absolut inte glömmas bort, de är upp och ner men är uppenbarligen med och slåss om en top 4 placering, då de bara har sju poäng upp, med matchen mindre spelad – bättre än Tottenham till och med.

Därför är det en mins sagt spännande match vi har framför oss på fredag, båda lagen måste vinna och därför räknar vi också med att få se en någorlunda så avvaktande approach, från båda sidor. Det finns inget utrymme för misstag i det här skedet av säsongen, utan tvärtom, det gäller att växla upp och börja vinna fotbollsmatcher. Annars riskerar man att missa en top 6 placering.

Vi förväntar oss därför inte att se ett målkalas på Goodison Park, utan en målsnål tillställning där både Everton och Tottenham är nöjda så länge det står 0-0, underspelet är därför intressant här.

Rekar inför Premier League

Det tillhör inte direkt vanligheterna att Tottenham släpper in två mål i en och samma match, men det är alltså exakt vad som har skett i dem två senaste omgångarna, tre baklängesmål mot Manchester United, samt två mot Newcastle i omgången innan. Det tror vi har fått Mourinho att agera i veckan, därför bör vi få se ett betydligt tätare Tottenham på fredag – allt annat vore onekligen överraskande att se.

Everton är samtidigt i grunden ett ganska så målsnålt gäng, det bekräftar siffrorna som konstaterar att Everton har bjudit på två mål eller färre, i sju av sina åtta senaste matcher – sett till alla tävlingar. Det är tydliga siffror, siffror som ännu en gång får oss att investera i underspelet när Everton infinner sig på banan.

Under 2.5 mål i matchen blir vårt speltips från Goodison Park, det klickas in till godkända 1.83 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport. 1-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.83
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: