speltips_skribent

Speltips Everton – Manchester City 17/2: Klasskillnad

Everton var en stor besvikelse mot Fulham i helgen, föll klart på Goodison Park och mot City blir det inte direkt enklare.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Everton fortsätter att vara väldigt mycket upp och ner den här säsongen, precis som under fjolåret och åren innan det. Det går inte deras väg helt enkelt och man ser alltså inte ut att kunna ta det där steget i år heller. Den spontana känslan säger helt klart att man borde ha gjort det i år, i och med att många storklubbar underpresterar.

Men dem goda resultaten har alltså uteblivit för Everton, som här närmst såg riktigt bleka ut mot Fulham. 2-0-förlust på hemmaplan där, vilket nu betyder att Everton bara lyckats vinna en av sina fem senaste matcher i Premier League.

Everton har dock ironiskt nog en fjärdeplats i sina egna händer, och möjligtvis är därför vår hårda kritik obefogad, men vi kommer samtidigt inte ifrån det faktum att Everton misslyckats, i princip varje gång de bjudits på ett bra läge till att klättra här i tabellen. Därför har vi även svårt att se att man ska kunna störa Manchester City i jakten på deras ligaguld.

16 raka vinster

Otroliga Manchester City. Så väljer vi att inleda vår beskrivning kring Peps lagbygge, för det är onekligen på sin plats att lyfta det här gänget som bara vinner och vinner. 16 raka segrar är alltså ett faktum inför onsdagens möte, och när man vinner 16 raka matcher så betyder det även att man stött på bra motstånd givetvis. City har bland annat krossat Tottenham, Liverpool och Arsenal under den här perioden, men även besegrat både Chelsea och Manchester United med två baljor.

Så vi kommer därför att fortsätta investera i Manchester City, det har lönat sig ordentligt under dem senaste veckorna och det finns ingen som helst anledning till att sluta nu. Inte mot ett formsvagt Everton åtminstone.

Att Manchester City vinner med två baljor, eller fler på onsdag räknar vi med, därför klickar vi in Manchester City (-1.5 asian handicap) till exakt dubbla degen hos spelbolaget 888sport. Manchester City har besegrat Everton i fem raka matcher och vunnit fyra av dessa med två mål – övertygande siffror! Stort lycka till – och 100 kronor i bonus får ni av 888sport här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: