speltips tipsmedoss kamil

Speltips Elche CF – Real Betis 21/11: Vi väljer sida

Tabellfemman Real Betis är ute efter att studsa tillbaka efter två raka förluster – generöst motstånd under söndagen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSAFE!

Twitter Facebook

Trots två raka förluster här i La Liga samt fem insläppta mål så finns det ingen som helst anledning att hänga med huvudena för Real Betis del. Man kan inte förvänta sig att man ska vinna över Sevilla och Atletico Madrid, utan det gäller att lägga de förlusterna bakom sig och se till att knipa trepoängarna mot lagen från en klass under.

För det är just där Real Betis infinner sig i nuläget, de har inte på något sätt stått för en svag säsong, snarare tvärtom då de infinner sig på en fin femteplats i tabellen, med två poäng upp till Champions League-platsen. Det är riktigt bra och även ett kvitto på att Real Betis är att räkna med.

Riktigt där står alltså inte Elche CF. De infinner sig först på en 18:e plats i tabellen med blott 11 poäng på kontot, 2 vinster har man säkrat på 13 spelade omgångar och det är därför bara att konstatera att man kommer att få det tufft i jakten på ett nytt kontrakt i La Liga. Det är dock ett väntat utfall, Elche är inte mycket bättre än så här och det fick vi bland annat se i fjol när de faktiskt säkrade kontraktet i den absolut sista omgången. Nära då, och samma överlevnadsfight räknar vi alltså med att få se även under säsongen 21/22.

Fint värde på Betis

När 38 omgångar var spelade i La Liga i fjol så räckte Real Betis 61 poäng till en sjätteplats, ett tydligt kvitto på att Pellegrinis fina inledning på 21/22 inte är en tillfällighet, utan Real Betis har gjort precis det Athletic Bilbao misslyckats med under de senaste åren, dvs etablerat sig bland de sex, sju främsta i den här serien. Därför ska Real Betis per automatik ha en väldigt god chans att besegra ett motstånd av Elches kaliber.

Därför måste även oddset på gästerna testas här, Betsafe trissar upp oddset hela vägen till 2.20 och det är ett otroligt värde i vår bok, spelvärt enda ner till 2.00 då vi helt klart anser att Real Betis har mer än 50% att vinna den här matchen. För det är inte alls så att man inte vunnit matcher på bortaplan, tre vinster på sex försök är ett okej bortafacit och då har man besegrat just den typen av motstånd som Elche – Granada, Osasuna och Deportivo Alaves.

Med det sagt så klickar vi in Real Betis som vinnare i matchen och gör alltså detta till riktigt fina 2.20 gånger insatsen. Betsafe står som sagt för oddset, ni får 100 kr i freebet av de via länken nedanför. 1-2? Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos No Account Bet

Uppdaterad odds bonus hos No Account Bet: 100% upp till 2000 SEK.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.20
Bolag: Betsafe (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: