speltips_skribent

Speltips Elche CF – Getafe 11/1: Ångestmöte i La Liga

Sexpoängsmatch och ångestmöte på alla sätt och vis när Elche och Getafe drabbar samman på måndagskvällen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Att benämna en av Getafes matcher, 16 omgångar in i seriespelet som ett ångestmöte, trodde vi absolut inte att vi skulle göra inför säsongen 20/21. Bordalas Getafe har inte alls skickat dem signalerna under dem senaste två åren, snarare tvärtom så har man lyckats implementera något riktigt bra under Bordalas, som gett väldigt fina resultat.

Annorlunda är det onekligen med klubbar som lirar en annan typ av fotboll, en mer offensiv fotboll som spontant är mer beroende av tillfälligheter och momentum, Getafe har lirat en helt annan fotboll, en fotboll som kan liknas vid den som Simeones Atletico Madrid spelar, därför är vi väldigt överraskade över hur svagt Getafe faktiskt presterat i år.

För tittar vi närmre på tabellen så kan vi alltså konstatera att Getafe infinner sig på en 16:e plats i tabellen, med resultatraden; 4-5-7, 12-17. Defensiven är alltså fortfarande bra, trots den svaga tabellpositionen men man brister i offensiven, blott 12 mål framåt har det blivit, vilket behöver förbättras med start från och med på måndag – motståndet är åtminstone generöst i Elche.

10 raka poängtapp

Nykomlingen Elche fick en bra start på säsongen här i La Liga, en otroligt bra start som även var väldigt överraskande. Man vann tre av sina fem första ligamatcher, men som det ofta brukar se ut, så tenderar dem mindre klubbarna att tappa fart, och det ordentligt. Exakt så har det alltså sett ut för Elche.

Dem där tre segrarna från inledningen är alltså Elches enda vinster. De står på totalt tre segrar, vilket betyder att man inte vunnit en match sedan den 23 oktober – 10 raka poängtapp är ett faktum inför måndagens möte.

Nu är det dock så att Elche spelar oavgjort ofta, det är deras vanligaste utfall så här långt, 7 kryss på 15 spelade omgångar. Men här kvarstår alltså det faktum att de tappat fart här på slutet, för faktum är att man nu förlorat tre av sina fem senaste matcher, och förmågan att undvika förluster är alltså inte densamma som tidigare.

Getafe ska därför ha en god chans att vinna på söndag, dagsformen talar möjligtvis emot det men absolut inte kvalitén i truppen, och vi är därför också övertygade om att Bordalas, så småningom kommer att få fart på det här gänget. Med det sagt så klickar vi in Getafe som vinnare i matchen och gör detta till fina 2.10 gånger smeten hos spelbolaget 888sport. 0-1? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.10
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: