speltips_skribent

Speltips Elche – Atletico Madrid 1/5: Gratischans!

Granada besegrade FC Barcelona på Camp Nou i torsdags, ett utfall som innebär att Atletico Madrid fortfarande agerar tabelletta i La Liga.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Säsongen är lång, det har Atletico Madrid onekligen fått erfara under dem senaste veckorna, för känslan säger att de bara går och väntar på att säsongen ska ta slut, och ju närmre vi kommer just den 38:e omgången, ju närmre kommer Real, Barca och Sevilla – och det är smått otroligt att de ännu inte hunnit ikapp.

För det är egentligen otroligt att Atletico, som bara har vunnit 5 av sina 12 senaste ligamatcher fortfarande i topp, vi är förstås väl medvetna om att avståndet var stort, men vi kommer samtidigt inte från att Atletico bjuds på gratischans efter gratischans, och det hela var extra tydligt igår.

Att Barcelona går och förlorar mot Granada, ett Granada som inte har något att spela för, på Camp Nou och dessutom i det här skedet av säsongen, efter att ha gått upp i en tidig ledning, är bara otroligt. Det ska bara inte hända, och därför måste det hela benämnas som en gratischans för Atletico, och utnyttjar inte Atletico den här chansen så förtjänar de helt enkelt inte att infinna sig där de gör – en måstematch och det är bara tre pinnar som gäller nu.

Dagens bästa speltips från La Liga

Som om inte gratischansen vore nog så ställs nu Atletico Madrid mot bästa tänkbara motstånd på lördag, ett Elche som förvisso slåss för sin överlevnad, men även ett gäng som infinner sig under nedflyttningsstrecket och som dessutom har mer än så hälften så lite poäng som Atletico (30 vs 73). Det säger väl allt? Tydlig skillnad.

Det är dessutom ett formsvagt Elche som entrar lördagens bana, de besegrade förvisso Levante senast, men innan dess hade man bara skrapat ihop blott tre poäng på dem sju senaste omgångarna, vilket bara bekräftar den stora skillnaden, Levante hade samtidigt ingenting att spela för, men det har som bekant Atletico.

Med det sagt så utgår vi ifrån att Atletico vinner på lördag, vi förväntar oss ingen målfest utan snarare en tät kamp, som Atletico till slut går segrande ur. Elche har trots allt en hyfsad defensiv, men det är offensiven man allt som oftast faller på då man snittar mindre än 1.00 mål per spelad match, den offensiven ska Atletico kunna neutralisera. 

Vi klickar in Atletico som vinnare i matchen, plus BLGM – Nej, till fina 1.98 gånger degen hos spelbolaget Betfair. 0-1/2?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Nej
Odds: 1.98
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: