speltips_skribent

Speltips Eintracht Frankfurt – Bayern München 20/2: Tänder till?

Bayern tappade överraskande nog två pinnar i hemmamötet mot Union Berlin i måndags – studsar tillbaka efter lite vila?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Det är allt annat än en enkel uppgift Bayern München har framför sig den här lördagseftermiddagen. Det är på sin plats att konstatera direkt, men som alltid med Bayern så är det just i dessa toppfighter som man tänder till, det är källan till deras toppinsatser säsongen 20/21.

Bayern München har som bekant matchats hårt under dem senaste veckorna, de var iväg och lirade klubblags-VM i Qatar för bara en vecka sedan och självklart tar en sådan resa på krafterna. Det märktes tydligt i matchen mot Union Berlin i måndags, vi såg den, och bekräftar att Bayern inte alls var sitt 100-procentiga jag, utan såg snarare väldigt trötta och ofokuserade ut – därav tre insläppta mål också.

Nu har man dock fått lite vila här i veckan, eller åtminstone inte lirat match på fyra dagar. Det må låta lite men under den här pandemisäsongen tas detta gladeligen emot, det är i princip match var tredje dag annars och därför har vi en känsla av att Bayern kan komma att tända till ordentligt när man nu ställs mot ett formstarkt Eintracht Frankfurt. En riktig toppmatch det här, i och med Eintrachts fina segersvit.

Fyra raka vinster

Att Eintracht Frankfurt har hittat rätt säsongen 20/21 råder det inga som helst tvivel om längre när vi nu kliver in i omgång 22 här i Bundesliga. 13 omgångar återstår alltså att spela för och då hittar vi alltså Eintracht på en tredjeplats(!) i tabellen. En otrolig bedrift, i och med att man har lag som Dortmund och Gladbach under sig i tabellen.

Det hade åtminstone inte vi räknat med, att Eintracht skulle tuffa på på det här viset, men offensiven har varit riktigt bra och är också den stora anledningen till att Eintracht gått så starkt. Andre Silva har nätat vid 18(!) olika tillfällen den här säsongen och bara Lewandowski är bättre, det säger allt. Så Bayern får onekligen se upp här på lördag, men hamnar de rätt så räknar vi med att de vinner relativt tryggt till slut. Så brukar det trots allt se ut, Bayern har besegrat Wolfsburg, Leverkusen och Dortmund, och lär alltså göra samma sak här på lördag.

Vi klickar därför in den raka tvåan till godkända 1.79 gånger degen hos spelbolaget Mr Green. Poängtappet mot Union Berlin talar trots allt bara för att Bayern tänder till här. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.79
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: