speltips_skribent

Speltips Djurgården – Örebro 5/7: Insatsen dubblas

Toppen mot botten när Djurgården och Örebro drabbar samman under måndag – speltips till exakt dubbla degen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Tabelltvåan Djurgården fortsätter sin resa mot förstaplatsen och har den nu – efter Malmö FF:s förlust mot Norrköping (3-2) – i sina egna händer inför måndagens möte mot Örebro. En ordentlig morot givetvis och ett ypperligt läge till att sätta press på Malmö FF inför dem nästkommande omgångarna. 

Djurgården står alltså på 17 pinnar efter 8 spelade omgångar, Malmö FF finner vi på 20, men Djurgården har spelat två matcher färre och har dessutom en bättre målskillnad, vilket onekligen vittnar om att det är DIF som är mest redo att utmana detta Malmö FF om ett ligaguld i år, det har varit känslan från start och det är även känslan just nu.

En stabil grund och ett svårslaget Djurgården är alltså vad vi har framför oss, därför räknar vi även med att de tar tag i taktpinnen direkt från matchstart mot Örebro här på Tele2, det skiljer ett par nivåer och Örebro har fått allt annat än en positiv start på säsongen 2021, att de kommer att vara bättre under hösten kan vi nog högst troligt räkna med, men tabellen ljuger inte och Örebro har uppenbarligen stora problem.

Odds tips till 2.00x

Tittar vi närmre på tabellen så kan vi alltså konstatera att detta Örebro infinner sig sist, de har blott sju poäng på kontot och är det laget i Allsvenskan som gjort minst mål, bara fem stycken. Och när defensiven heller inte fungerar, ja då blir det hela inte lätt, bara Varberg har släppt in fler mål än Örebro och uppträder man på det här viset, ja då agerar man även tabelljumbo i den här serien.

Vi ska inte underskatta det faktum att det varit ett uppehåll i Allsvenskan nu under EM, lagen tenderar att kunna få fart på saker och ting under hösten och Örebro har som bekant ett lag för att hålla sig kvar i Allsvenskan, ett klassiskt mittengäng. Men! DIF är ett av dem bättre lagen i serien och därför räknar vi med att de vinner den här matchen, vi kommer därför att välja deras sida här.

Och vi gör detta genom att klicka in Djurgården + BLGM – Nej, till exakt dubbla degen hos spelbolaget Betway. Djurgården står alltid stabilt och kan vara lite trögstartade efter uppehållet, därför lutar det åt ett 1-0-resultat här under kvällen. Lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 2.00
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: