speltips_skribent

Speltips Djurgården – Hammarby 4/4: Stockholmsderby!

Djurgården eller Hammarby kommer att spela final mot BK Häcken den 30 maj – vi tror oss veta vem det blir!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Stockholmsderby och semifinal i Svenska Cupen, söndagen bjuder till ordentligt med ett flertal trevliga matcher, utöver den här pärlan – som möjligtvis sticker ut mest på förhand!

Äntligen blir semifinalen av! Hammarby drabbades som bekant hårt av Covid-19 i mitten på mars månad, vilket resulterade i att deras match mot Trelleborg flyttades fram, men vi fick ett avgörande till slut. Hammarby besegrade Trelleborg med 3-2 efter förlängning i torsdags, och det var inte alls en 100-procentig insats men fortfarande en vinst, och det är just det man tar med sig in här på söndag.

En liten fördel för Hammarby är onekligen det faktum att man nyligen fått känna på matchspel, dock talar just dem 120 minuterna för att man möjligtvis även är lite trötta, för Djurgården entrar trots allt Tele2 utvilade och friska, de gör dessutom det med en fantastisk form i ryggen. Djurgården har vunnit fem raka matcher med tre mål, eller fler och det är siffror som onekligen sticker ut, 3-0 över Östersund här senast i en träningsmatch, 3-0 mot samma motstånd i kvartsfinalen, samt 4-1 över Kalmar och sju gjorda mål mot Umeå i gruppspelet. Innan dess 6-2 mot Sirius på bortaplan (träningsmatch). Otrolig resultatrad, som onekligen talar för att just Djurgården lirar final i maj månad.

Vi väljer Djurgården

Det finns självklart fortfarande ett flertal frågetecken hos dem allsvenska klubbarna, vi infinner oss bara i början på april månad och som alltid, är det givetvis farligt att dra allt för stora slutsatser från resultaten i februari och mars månad. Men det är onekligen svårt att blunda för Djurgårdens siffror, vi tycker även Djurgården sett väldigt trygga ut i det de gör, stabilt försvarsspel och så är man dessutom oerhört effektiva framåt.

Vi tycker det sett väldigt annorlunda ut i Hammarby, höjden är fortfarande tokintressant men man har inte alls samma stabilitet som Djurgården har, det tror vi blir en viktig detalj i söndagens möte, men även en detalj som kommer att avgöra utfallet här.

Vi kommer därför att klicka in Djurgården som vinnare i den här matchen, och gör detta till godkända 1.80 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. BK Häcken och Djurgården i final! Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.80
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: