speltips_skribent

Speltips Chelsea – Real Madrid 5/5: Vilka når Champions League-finalen?

Fördel Chelsea efter det första mötet nere i Madrid men trots spel på bortaplan räknar vi med att Zidanes mannar steppar upp. Och det ordentligt.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Chelsea ska ha all cred för sina första 20 nere i Madrid där de pressade ner Real Madrid ordentligt i banan, och som bekant resulterade den aggressiva pressen, samt bestämdheten i det de gjorde i ett tidigt mål och till slut även ett oavgjort resultat i en semifinal i Champions League, på bortaplan. Det är riktigt bra givetvis, men känslan säger om det är tillräckligt, vi är väl medvetna om Real Madrids stora styrka under Zidane, de steppar upp när det verkligen gäller och onsdagen är onekligen en sådan dag. Därför ska Real Madrid i vår värld även vara favoriter.

För alla som följt Real Madrid närmre under dem senaste åren är bekanta med hur de tenderar att uppträda i sådana här tillställningar, de gav i princip bort initiativet mot Chelsea men det var absolut ingen engångsföreteelse och därför heller ingen överraskning, så har det i princip sett ut i varje toppmatch under säsongen 20/21. Real Madrid känner sig trygga i detta, och fyller inte alls på med många man när man bjuds på läget, utan lirar väldigt avvaktande, och med ett stort stort tålamod.

Men här på onsdag så kommer vi att få se ett annorlunda Real Madrid, inledningsvis lite avvaktande men man kommer ta betydligt mer initiativ och dessutom kommer Eden Hazard att vara med från start. Det kommer att ge Real Madrid fler alternativ i offensiven och vi ska heller inte glömma att det är just i dessa returmatcher som Kroos, Modric och Casemiro är som allra bäst, dem två förstnämnda vilades dessutom i helgen vilket vi tror resulterar i att vi kommer att få se ett betydligt mer aggressivt Real Madrid.

Sergio Ramos är tillbaka

Vi nämner detaljer som ett mer aggressivt Real Madrid, ett mer bestämt Real Madrid och även att gästerna kommer att ta ett större initiativ på onsdag, och alla är väl medvetna om vad en Ramos på banan betyder för Real Madrid i dessa sammanhang. Nu har Ramos inte lirat en match på länge, men vi är samtidigt helt övertygade om att han kliver in direkt från start här, det är säsongens viktigaste fight och även fastän han inte är helt matchtränad, så bidrar han med så pass mycket att det hela väger över.

Och med samtliga gubbar tillbaka här, så kan vi inte annat än att utnyttja det fantastiska värdet Betway ställer fram på Real Madrid här, över trippla degen för en bortaseger är alldeles för bra för att låta bli en investering. Chelsea är bra, och förtjänar all respekt för sin uppryckning sedan Tuchel tog över, men det här är Champions League, Real Madrids turnering och vi kan därför inte blunda för det fina värdet.

Dags att steppa upp Real, och dags att steppa upp Eden Hazard, vi kan bara tänka oss hur sugen han kommer att vara här. Vi klickar därför in den raka tvåan till skyhöga 3.30 gånger insatsen hos spelbolaget Betway. Ett odds som bara måste testas. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 3.30
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: