speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chelsea – Manchester United 28/11: Ensidig historia?

Toppmöte i Premier League men skillnaden är tydlig, Chelsea är minst två steg större än Manchester United i dagsläget.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Stormöte på Stamford Bridge under söndagen där tabellettan Chelsea tar sig an Manchester United, som infinner sig först på en åttondeplats i tabellen, med fyra förluster på de fem senaste omgångarna i Premier League. Ett väldigt formsvagt United alltså, som ska försöka rubba på superkollektivet Chelsea, det har vi väldigt svårt att se ska sluta väl för Carricks lagbygge.

För skillnaden är trots allt påtagligt i dagsläget, visst är det ett toppmöte men det räcker bara att titta närmre på oddssättningen här för att få sig en uppfattning om hur stor skillnaden faktiskt är enligt spelbolagen, en Chelsea-vinst betalar i skrivande stund runt 1.50x hos No Account Bet och det säger allt om förutsättningarna inför det här mötet.

Nu har Chelsea dessutom fått tillbaka Romelu Lukaku från skada, enligt rapporter förväntas han att starta men det återstår att se vad Tuchel bestämmer sig för på söndag. Oavsett är det en viktig nyhet för Chelsea som haft Werner och Lukaku out under en bra tid, det har dock inte påverkat det här kollektivet allt för mycket och även det är bara ytterligare en bekräftelse på hur väl detta Chelsea mår i dagsläget. Att man har 30-4 i målskillnad säger även det något.

Klasskillnad

Chelsea har vunnit 9 av sina 10 senaste matcher sett till resultaten i Premier League och Champions League men vi tycker egentligen det räcker att lyfta deras två senaste resultat för att demonstrera hur överlägsna de faktiskt är. De slog Leicester här närmst i ligaspelet och gjorde det med 3-0 på King Power Stadium, för att sedan välkomna Juve till Stamford Bridge här i veckan och slå de med otroliga 4-0. Detta utan med en nia på banan dessutom, därför är det bara att konstatera att Chelsea, tillsammans med Man City, Liverpool och Bayern tillhör skaran en av världens bästa fotbollsklubbar just nu. Annorlunda kan man faktiskt inte se på det hela.

Vi förväntar oss därför per automatik att Manchester United får det jobbigt här på söndag, de har släppt in otroliga 21 mål bara i Premier League och dessutom gjort 10 mål färre än Chelsea, 4-1-förlust mot Watford senast och ja, vi kan inte annat än att se att de förlorar den här matchen. Visst vinst över Villarreal senast men Chelsea är något annat och därför kommer vi också att investera i hemmalaget.

Den raka ettan kombinerat med underspelet 4,5 mål i matchen tycker vi känns riktigt bra på förhand, vi har redan lyft Chelseas defensiv, och deras förmåga att vinna fotbollsmatcher också. Därför klickas kombinationsspelet in till fina 1.91 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet 100 SEK hos Expekt

Är du ännu inte kund hos Expekt? Hämta hem 100 kr i freebet nu!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 4.5 mål i matchen
Odds: 1.91
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: