speltips_skribent

Speltips Cadiz – Levante 19/1: Rekar från La Liga

Cadiz noterades för en efterlängtad vinst här i ligaspelet senast efter en längre svacka – besegrar Levante på tisdag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Vi kan inte annat än att faktiskt ge nykomlingen Cadiz högst betyg så här efter 18 spelade omgångar. Allt annat vore bara fel, det är åtminstone vår bild av det hela. 

Vi finner Cadiz på en niondeplats i tabellen på samma antal poäng som tabellåttan Celta Vigo. Det är en minst sagt otrolig bedrift för en klubb av Cadiz kaliber, de flesta var trots allt på förhand inne på att Cadiz skulle åka ur La Liga med huvudet före. I princip.

Addera därtill att Cadiz hunnit med att besegra Real Madrid på Estadio Alfredo di Stefano och Barcelona hemma i Cadiz, bara dem två bedrifterna är egentligen otroliga och därför finns alla anledningar att tro att Cadiz besegrar Levante på tisdagskvällen. Speciellt nu när de precis studsat tillbaka.

Insatsen dubblas

Faktum är att det bara skiljer två poäng Cadiz och Levante åt i tabellen, det säger en del om Levante, som även de – så här långt – stått för en väldigt fin säsong. Men vi kommer inte ifrån att de trivs som allra bäst på hemmaplan, och det är även där de plockat majoriteten av sina poäng. Men inte bara majoriteten, utan hela 15 av sammanlagda 21 poäng. Blott 6 pinnar på bortaplan alltså, och det tar vi hänsyn till när vi klickar in en vinnare i den här matchen.

Cadiz hade som sagt en tuff period inför den senaste vinsten, men är nu äntligen på rätt spår igen efter tvåmålssegern över Alaves senast, dessutom är de obesegrade i tre raka omgångar.

Vi kommer därför att testa en slant på Cadiz (dnb) – insatsen tillbaka vid kryss – till finfina 1.98 gånger degen hos spelbolaget NordicBet. Väldigt bra värde, och förtjänar alltså en slant. Minst kryss! Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 kronor i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 1.98
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: