speltips_skribent

Speltips Burnley – Arsenal 6/3: Tuff bortamatch

Burnley är obesegrade i fyra raka matcher här på Turf Moor – tuff bortamatch som väntar för Artetas Arsenal.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Som alltid går det att benämna dessa typ av matcher som ett vägskäl för Artetas Arsenal, ett gäng som är väldigt mycket upp och ner, och när de väl ser ut att ha hittat någon slags form, så tappar de poäng i dem enklare matcherna. Så har det i princip sett ut under hela säsongen, och därför finns det ständigt ett frågetecken kring Arsenal. Även inför den här matchen.

Arsenal kommer som bekant närmst från en mycket fin insats på King Power Stadium där de till slut besegrade Leicester med stabila 3-1. En väldigt positiv insats som onekligen gav intrycket om att Arsenal är på uppgång. Pepe såg väldigt bra ut och fick även hamna i målprotokollet, Willian fick göra en efterlängtad assist, samt så fick även Laca sätta dit en balja. Och allt detta utan en Aubameyang på banan dessutom.

Så dagsformen talar väl egentligen för gästerna i det här mötet, det kommer vi inte ifrån men som alltid, så måste man som sagt se upp med Arsenal. Vi kommer därför att låta bli en investering på 1×2-marknaden och väljer istället att syna ett odds på målmarknaden. Samtidigt höjer vi ett varningsfinger för Burnley, som varit väldigt svårslagna under dem senaste veckorna.

1 förlust på dem 6 senaste

Precis som underrubriken antyder så har Burnley plockat minst ett poäng, i fem av sina sex senaste matcher här i Premier League, här närmst blev det en pinne mot Leicester på Turf Moor och faktum är att Burnley, just här hemma, är svårslagna. Det bekräftar siffrorna då de plockat poäng i 9 av 14 hemmamatcher den här säsongen.

Det finns därför alla anledningar att tro på nya poäng för Burnley här på lördag, de lyckades med bedriften mot Arsenal i fjol och självklart kan de lyckas igen. Det är ett kompakt gäng det här och en positiv detalj från matchen mot Leicester var det faktum att Vydra äntligen lyckades hamna i målprotokollet. Burnley som har som bekant gjort väldigt få mål i år och förhoppningsvis kan man här framöver få igång tjecken. Det där var faktiskt hans blott första mål i Premier League 20/21, men något säger oss nu att det kommer att bli ett par fler framöver.

Och vi kommer därför att klicka in målspelet här, vi förväntar oss att båda lagen hamnar i målprotokollet på lördag och egentligen främst för att Arsenals defensiv inte varit helt på sin plats här på slutet. De har släppt in minst ett mål i sju(!) raka matcher och är helt enkelt en målgaranti. Därför tror vi alltså till och med Burnley kommer att göra mål.

BLGM – Ja klickas in till fina 1.92 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet! 100 kr i bonus får ni här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.92
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: