speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brentford – Manchester City 29/12: Insatsen dubblas

Manchester City förväntas besegra Brentford relativt tryggt på onsdag. Steget större än samtliga lag i Premier League i dagsläget.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Manchester City fortsätter att tuffa på i Premier League och gör det på ett mäkta imponerande vis får vi ändå konstatera. De vinner inte bara matcher utan krossar verkligen sitt motstånd och vinner tryggt, därför är det bara att konstatera att de är seriens bästa fotbollslag just nu, de jagar sin 10:e raka vinst på onsdag och har gjort otroliga 17 mål på de 3 senaste omgångarna. 

Vi är därför nog alla överens om vilket lag som entrar onsdagens möte på Brentford Community Stadium som favoriter, spelbolagen likaså. Brentford ska helt enkelt inte ha mycket att sätta emot ett Manchester City i det här slaget, och speciellt inte när man dessutom har ett flertal avbräck.

Mbeumo, Zanka, Ajer, Dasilva, Henry, Goode, Raya, Janelt och Norgaard saknas samtliga på onsdag, med en pandemi närvarande och ett tufft matchande är det inte helt optimalt för ett Brentford som letar form. De har vunnit ett par matcher här på slutet men är tillbaka i förlustspåret i och med nederlaget mot Brighton, och på onsdag talar som sagt allt för ytterligare ett nederlag.

Kombinationsspel till 2.00x

1×2-marknaden är som väntat helt ointressant här och vi tycker även asianmarkanden är detta då ett odds först blir intressant vid -2.5. Det är trots allt en tufft matchande för båda lagen, inte enbart Brentford. Man City lirade match så sent som i söndags och ställs redan på lördag mot Arsenal på Emirates Stadium, därför hade de onekligen mått bra av att inte gå fullt ut här, utan istället se till att sätta dit ettan och tvåan, och sedan spela av matchen.

Det är vad vi tror Pep har tänkt sig här på onsdag, och med insatsen mot Leicester färskt i minnet har vi svårt att se att Man City ska slappna av här, fullt fokus i defensiven lär det vara efter tre insläppta senast och därför lockas vi också av ett kombinationsspel som plockar ut en vinnare, samt synar ett underspel.

Man City vinst + under 3.5 mål i matchen betalar fina 2.00 gånger degen hos spelbolaget 888sport och det tycker vi är värt en slant, 0-3 räknar vi med att City fixar men inte mer då man lär ha tankarna på annat håll redan efter 0-2. Vi ska heller inte glömma att Brentford har en bra defensiv, det är ett organiserat gäng det här och de är väl medvetna om att deras största chans här är att fokusera på defensiven. 0-3! Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.00
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: