speltips_skribent

Speltips BK Häcken – Västerås SK 20/3: Semifinal i Svenska Cupen

Häcken och Västerås gör upp om en finalplats i Svenska Cupen på Bravida Arena. Underhållande tillställning?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Ska BK Häcken vinna sitt andra cupguld inom loppet av två år? 30 maj 2019 var senast Häcken vann Svenska Cupen och nu är man alltså storfavorit till att upprepa bedriften, all respekt för Trelleborg och Västerås, men vi har väldigt svårt att se att de ska gå hela vägen, utan ser just Djurgården, Hammarby och Häcken som dem givna favoriterna här.

Och Häcken ska absolut inte räknas bort från den trion, för högst troligt får vi alltså se ett Stockholmsderby i semifinalen och det öppnar onekligen upp för BK Häcken i en final. En enklare resa har man, åtminstone på pappret och då har de dessutom sett riktigt pigga ut så här långt under 2021.

Potential hos Häcken är i vår värld bara större i år, de stod som bekant för en bra säsong i fjol men viktigast av allt var onekligen det faktum att Häcken äntligen hade saker att säga till om mot storklubbarna. Det har varit deras stora akilleshäl tidigare, men i fjol lyckades man alltså vända på det, och det resulterade direkt i en topplacering i Allsvenskan. Och med alla nya nyförvärv i år ser man bara bättre ut i vår värld, därför räknar vi med att Häcken går mot ett nytt positivt år i Allsvenskan 2020.

Bra trupp!

Och tittar vi närmre på hur Häcken har presterat hittills så kan vi alltså konstatera att man har vunnit tre matcher och spelat oavgjort vid ett tillfälle. Norrköping besegrades dessutom i kvartsfinalen, på bortaplan. Vi fick alltså se tre nya mål från Häcken i den matchen vilket betyder att man nu gjort nio mål på fyra matcher, och just deras offensiv tror vi leder dem till en ny seger på lördag.

Västerås ska ha all cred för vad de lyckats åstadkomma i Svenska Cupen så här långt, ett imponerande gruppsel med seger över Malmö FF bland annat, och sedan fyra gjorda mål mot Degerfors på bortaplan i kvarten, det är ett fantastiskt facit, helt klart. Men vi tycker trots allt svårighetsgraden höjs nu när det vankas semifinaler, vi har dessutom svårt att se att Västerås ska orka stå emot Jeremejeff, Traore, Heintz och Leo Bengtsson. Det är en sylvass offensiv som redan hunnit toppa formen, till skillnad från vad uppgiften blev mot Malmö FF. Det här blir svårare.

Med det sagt så väljer vi Häckens sida på lördag, men gör alltså inte detta direkt på 1×2-marknaden utan vi väljer istället att klicka in ett kombinationsspel i och med att Västerås trots allt sett bra ut framåt. Häcken + BLGM – Ja, blir vårt speltips från Bravida Arena och det betalar skyhöga 2.70 gånger degen hos spelbolaget Betway. 3-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Ja
Odds: 2.70
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: