speltips_skribent

Speltips Belgien – Wales 24/3: Rivstart från Martinez mannar?

Det belgiska landslaget tenderar att göra historien kort i kvalsammanhang, drömlottningen talar för att de gör det igen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Vitryssland, Tjeckien, Estland och Wales är dem fyra lagen det belgiska landslaget kommer att ställas mot i det här VM-kvalet, och oavsett hur man än vrider och vänder på det hela, så kan man inte bottna i något annat än det faktum att Belgien högst troligt, faktiskt kommer att landa in på totalt åtta segrar här.

För det är trots allt så Belgien brukar prestera i dem olika kvalen, de är fullständigt överlägsna och vinner i princip varje match. Dessutom har man börjat prestera på samma vis i Nations League där motståndet är betydligt tuffare, och det är minst sagt imponerande. Belgien vann sin Nations League grupp efter att totalt ha säkrat fem vinster av sex möjliga, i en grupp som bestod av England, Danmark och Island.

Tittar vi på just dem två senaste kvalspelen, till EM och det tidigare VM-kvalet så kan vi konstatera att Belgien gick segrande ur 19 av 20 matcher, 0 förluster samtidigt som man hade 83-9 i målskillnad. Ett fullständigt överlägset landslag i dessa sammanhang, det bekräftar siffrorna tydligt.

Vinner tryggt

Vi har all respekt för ett landslag som Wales som presterat väldigt bra under dem senaste åren, det finns en del botteninsatser, självklart men i det stora hela så kan man inte annat än att ge de ett godkänt resultat. De vann exempelvis sin Nations League-grupp enkelt, före landslag som Finland, Irland och Bulgarien, och de löste dessutom avancemanget till EM i sommar, före Slovakien och Ungern bland annat, men!

Finland, Irland, Bulgarien, Slovakien och Ungern är absolut inget Belgien, och det är på sin plats att lyfta, just det faktum att Wales ställts mot väldigt generöst motstånd i dessa två tävlingar. I EM-kvalet var ett trögt Kroatien den givna favoriten i gruppen, ett landslag som inte alls övertygade och trots det vann gruppen relativt tryggt till slut. Det tycker vi säger allt egentligen, steget upp till Belgien är stort och det tror vi kommer att bli tydligt här på onsdag.

Vi förväntar oss att Belgien plockar en komfortabel trea i premiären här på hemmaplan, vi har helt enkelt svårt att se att Wales ska kunna stå emot en glödhet Lukaku, samt en Kevin de Bruyne på mittfältet. Vi klickar därför också in Belgien (-1.5 asian handicap) till trevliga 1.85 gånger degen hos spelbolaget 888sport. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.85
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: