speltips_skribent

Speltips Bayern München – Bielefeld 15/2: Kombinationsspel till 1.88x

Trots ett intensivt spelschema räknar vi med att Bayern München gör jobbet mot ett motstånd av Bielefelds kaliber. Vinner tryggt!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Bayern München har en lång resa i ryggen när de kliver in här på Allianz Arena under måndagen. Qatar, en bra bit bort alltså, där har Bayern säkrat ytterligare en titel i veckan efter att ha besegrat Al Ahly från Egypten och Tigres från Mexiko. Klubblags-VM vinns därmed av en europeisk klubb för åttonde gången i följd – ett tydligt statement från Europa.

Tillbaka till Bundesliga då där saker och ting hänt i helgen. Borussia Dortmund tappade två nya poäng vilket innebär att Bayern inte behöver oroa sig för Dortmund längre, men Leipzig vann och infinner sig nu bara fyra poäng efter Bayern vilket betyder att Bayern givetvis är aning pressade att vinna. Men det är just bara Leipzig kvar i den här titelstriden, det vågar vi påstå så här 21 omgångar in i seriespelet.

Så det gäller för Bayern att fortsätta plocka trepoängare. Man har möjligtvis ett tryggt avstånd ner till Leipzig, det får vi trots allt konstatera men nu närmar sig Champions League med stormsteg, och därför lär energin inte vara densamma för Bayern. Därför är det stort fokus på att bevara avståndet ner till dem andra lagen.

Generöst motstånd

Nykomlingen Arminia Bielefeld har presterat ungefär som väntat så här långt in på säsongen 20/21, de placerar sig i nuläget på en kvalplats och lite där förväntade man sig trots allt de ska skulle husera – att de skulle få kämpa för sin överlevnad.

Turligt nog för Bielefeld så har åtminstone Schalke varit urusla, samt att Mainz inte heller alls fått till det, och därför ser ändå läget okej ut för deras del. Dock så kommer vi inte ifrån att de är ett bottenlag här i Bundesliga, 12 förluster på 19 omgångar vittnar onekligen om detta och nu har man dessutom noterats för två raka förluster inför måndagens möte. Därför har vi alltså väldigt svårt att se att man ska kunna såra Bayern.

Vi räknar därför med att Bayern vinner måndagens möte relativt tryggt, inte att de kör högsta växel under 90 minuter och gör tre fyra mål, utan snarare plockar en riktig rutinseger här – att de går upp i en tvåmålsledning och sedan försvarar den.

Vi klickar därför in Bayern som vinnare i fulltid, plus BLGM – Nej, till fina 1.88 gånger degen hos spelbolaget CampoBet. 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 1.88
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: