speltips_skribent

Speltips AZ Alkmaar – FC Utrecht 27/1: Spel från Eredivisie

AZ Alkmaar går som tåget här i Nederländerna och jagar sin fjärde raka seger på onsdagskvällen – FC Utrecht räcker inte till.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Vi har grävt runt lite i fotbollseuropa och tycks oss ha funnit ett fint spelvärde här i Nederländerna, och mer exakt i mötet mellan AZ Alkmaar och Utrecht som går av stapeln under onsdagen.

Som alltid i Eredivisie så toppas tabellen av Ajax, det har man vant sig vid det här laget men strax där under finner vi just AZ Alkmaar, mer exakt på en fjärdeplats i tabellen. Och just detta AZ har så här långt stått för en riktigt bra säsong, de har bara tre poäng upp till PSV och tredjeplatsen, samt bara ytterligare en pinne upp till Vitesse, som i nuläget har den sista CL-platsen.

AZ är därför i allra högsta grad involverade i striden om en topplats i Eredivisie, och extra mycket är man detta tack vare deras fantastiska resultat här under dem senaste veckorna. AZ har alltså spänt musklerna ordentligt och besegrat både Feyenoord (5) och PSV (3) sedan den 13 januari – båda matcherna vann man dessutom på bortaplan. Emellanåt har vi gäng som tillfälligt blandar sig in i en toppstrid i den här ligan, men när det väl väntar match mot storklubbarna så faller man. Detta har inte AZ gjort, och därför finns alla anledningar att tro att de går mot en fin upplaga i Eredivisie den här säsongen. För ett bra lag har man.

Utrecht inte alls på samma nivå

Tittar vi närmre på hur FC Utrecht ligger till i den här tabellen så ser det inte alls dåligt ut, snarare tvärtom så infinner man sig ändå på en åttondeplats, vilket är ett okej facit för en klubb av Utrechts kaliber, men! Det har ändå hela 13 poäng upp till AZ i nuläget och det vittnar om en stor skillnad, fortsätter utvecklingen på samma vis så landar AZ in på 26 poäng fler Utrecht. Det säger något.

Sen så har Utrecht förvisso noterats för två raka segrar inför onsdagens möte men vi kommer samtidigt inte ifrån att dem två segrarna har kommit mot Sparta Rotterdam och Heracles. Inte PSV, Feyenoord eller AZ för den delen. Det är lag som tillhör en annan nivå.

Kvalitén, hemmaplansfördelen och dagsformen talar i detta fallet för AZ, och vi kommer helt enkelt inte ifrån att det är tre tunga faktorer som högst troligt även kommer att avgöra den här matchen.

Vårt speltips härifrån blir därför också den raka ettan till fina 1.83 gånger smeten hos spelbolaget Snabbare. 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.83
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: