speltips_skribent

Speltips Athletic Bilbao – FC Barcelona 21/8: Odds och rek från La Liga

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Athletic Bilbao och FC Barcelona den 21 augusti. Matchstart: 22:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

FC Barcelona utan en viss Lionel Messi, och det ska bli superintressant att se hur Barca klarar av just sådana här täta tillställningar utan argentinaren. De löste det fint på Camp Nou i hemmapremiären när Real Sociedad till slut besegrades med 4-2, men det är som bekant annorlunda med Barcelona när det kommer till spel på bortaplan, och just mot Athletic Bilbao som Barca i princip alltid har svårt för.

Senast lagen ställdes mot varandra så var det final i Copa del Rey i april månad, en match Barcelona vann enkelt tack vare just Lionel Messi, i matchen innan det blev det också vinst och ännu en gång var det Lionel Messi som agerade regissör, som i många andra matcher såklart.

Athletic Bilbao däremot inledde årets säsong lite som de faktiskt avsluta den i fjol, eller mer exakt lite som de agerade under hela säsongens gång i fjol, 0-0 blev det mot Elche på bortaplan och just krysset var ett väldigt vanligt resultat för Bilbao förra året, hela 13 gånger spelade man oavgjort och bara ett lag, Levante hade fler kryss efter 38 spelade omgångar. Och det tycker vi faktiskt sammanfattar Bilbao väldigt bra, man har oerhört svårt att vinna matcher men man är oerhört kompakta och släpper in få mål, alltså är svårslaget lag som sällan vinner matcher. Vi kan därför räkna med att vi får bevittna en jämn drabbning på San Mames på lördag.

Odds tips till 1.90x från La Liga

Precis som vi nämner i texten har Athletic Bilbao alltid varit ett tufft motstånd för Barcelona genom åren, men under dem senaste åren ser Barcelona faktiskt ut att ha lyckats skrämma bort spöket, och sett till att besegra Athletic Bilbao i fyra av dem fem senaste matcherna lagen emellan. Det betyder säkerligen mycket för Barcelona inför lördagens möte, ett litet övertag är det åtminstone sett till hur det såg ut under tidigare år. 

Vi räknar därför med att Barcelona drar det längsta strået på San Mames på lördag, och den största anledningen till detta är just Bilbaos oförmåga att göra mål. Man vinner som bekant matcher med hjälp av mål och dem gör inte Bilbao. Barcelona satte samtidigt dit fyra i premiären och det är givetvis en stor skillnad, det finns kvalité i spelare som Braithwaite, Depay och Griezmann och det får det hela att väga över för oss.

Vi kommer därför att klicka in Barcelona som vinnare i matchen och gör detta till finfina 1.90 gånger degen hos spelbolaget Snabbare. 1-2? Missa heller inte att Snabbare ger alla nya kunder 100 SEK i odds bonus – den plockar ni hem här! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet hos Betsson

Gör din första insättning hos Betsson och få 100 kronor extra att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.90
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: