speltips_skribent

Speltips Atalanta – Napoli 21/2: Serie A bjuder till under söndagen!

Först Milanoderby vid den klassiska tiden 15:00, och sedan ställs Atalanta – Napoli fram! Allt om matchen i Bergamo här.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Det är en minst sagt fin söndag vi har att se fram emot här i Serie A, med två riktiga monstermatcher i norra Italien. En av dem går av stapeln i Milano och en av dem i Bergamo, där alltså Atalanta och Napoli drabbar samman.

Och vi fortsätter alltså att ställa ut ett frågetecken kring Napoli och deras säsong 20/21, vi tycker deras insats mot Granada i veckan var en tydlig bekräftelse på var Napoli faktiskt står i dagsläget. Det är mycket som gått snett i klubben under dem senaste månaderna och resultaten på banan har någonstans tagit efter.

Napoli har bara vunnit en av sina fem senaste matcher inför söndagens möte, förlust mot Granada senast som sagt, förvisso seger över Juve innan dess, men tittar vi längre tillbaka så uppenbarar sig fortsatt flera förluster, mot bland annat just Atalanta (Coppa Italia), Genoa (Serie A) och lite tidigare förlust mot Hellas Verona med 3-1, även det i ligaspelet.

Atalanta vinner

Nu är det förvisso så att Atalanta inte direkt varit en garanti under säsongen 20/21, det har vi redan tidigare varit inne på men vi kommer inte ifrån att det här gänget tenderar att prestera på en hög nivå när det väl vankas dessa typ av matcher, i Bergamo.

Atalanta har redan den här säsongen hunnit med att besegra Napoli, Lazio, Milan och Roma, samtidigt som de kryssat mot Juve och Inter. I dessa matcher är de uppenbarligen att räkna med, allt som oftast åtminstone och därför känns det även tryggt att investera i dem i söndagens möte. Speciellt när Napoli är i det här skicket, där det är upp och ner väldigt mycket.

Vi tycker värdet är tillräckligt bra på 1×2-marknaden och därför blir speltipset även den raka ettan härifrån Bergamo. Klickas in hos spelbolaget No Account Bet, till godkända 1.89 gånger degen! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.89
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: