speltips tipsmedoss kamil

Speltips AS Roma – Spezia 13/12: Odds från Serie A

Speltips, odds och allt inför måndagens möte mellan Roma och Spezia den 13 december. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Det är ett minst sagt pressat AS Roma som tar sig an måndagens uppgift här i Serie A, två raka förluster är ett faktum för Mourinhos mannar och man har snabbt tappat viktig mark i tabellen. Numer infinner man sig på en åttondeplats med 8 segrar, av 16 möjliga och såklart är det ett misslyckande, samtliga toppklubbar och rivaler infinner sig dessutom ovanför Roma i tabellen – Juve, Fiorentina, Napoli, Atalanta, Inter och Milan. Den största rivalen, Lazio infinner sig på lika många poäng.

Mourinho har därför en del att fundera över, så är det och en vändning behöver ske framöver om inte portugisen ska riskera att få lämna sitt uppdrag tidigare än väntat. För nu är det dessutom så att spelschemat framöver kommer att bli tuffare, Atalanta väntar i nästa omgång och den 6- och 9 januari väntar Milan och Juventus. Besegrar inte Roma Spezia på måndag, ja då är det en rejäl uppförsbacke framöver.

Därför är det alltså bara tre pinnar som gäller för AS Roma på torsdag, man kan trots allt inne påstå annat än att motståndet åtminstone är generöst här på måndag. Spezia infinner sig först på en 17:e plats i tabellen och gör detta efter att ha förlorat 10 av 16 matcher. Addera därtill att formen är svag, Spezia har bara plockat ett poäng på de fyra senaste omgångarna i Serie A, och dessutom bara vunnit en av sina åtta senaste matcher. De släpper även in mycket mål, i snitt fler än två mål per spelad match och därför ska AS Roma bara gå segrande ur det här mötet. Gör man inte detta, ja då blir det en minst sagt tuff start på veckan för Mourinho.

AS Roma löser biffen

I fjol fick vi bevittna ett AS Roma som i princip alltid gjorde jobbet mot de mindre klubbarna, de lyckades inte besegra toppklubbarna men de såg alltså ofta till att göra jobbet mot de på pappret sämre motstånden. Och lite så har det ändå sett ut i år också, mot Inter räckte man tydligt inte till, heller inte mot Milan och Juve men de har trots allt plockat fem segrar, av åtta möjliga här på hemmaplan och de vinsterna har man inkasserats mot motstånd av den sämre kalibern. 1-0 mot Torino och 2-0 mot Empoli, bland annat. De besegrade även Fiorentina här hemma med 3-1 och Udinese med 1-0.

Vi räknar därför med att ett Roma, som verkligen behöver reagera, gör detta mot Spezia på måndag. Här på hemmaplan bör de ha en seger i sig, dessutom extra mycket efter att ha förlorat två raka matcher. Spezias resultatrad på bortaplan imponerar inte direkt heller, 1-1-6, 8-25(!) talar sitt tydliga språk, 25(!) insläppta mål på 8 spelade matcher, alltså har man släppt in mer än tre mål per spelad bortamatch. En otroligt usel siffra.

Med det sagt så klickar vi in Roma (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till godkända 1.86 gånger degen hos spelbolaget Bethard! 2-0? Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.86
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: