speltips_skribent

Speltips AS Roma – Manchester United 6/5: Hemmalaget helt under isen

Manchester United kommer att resa till Gdansk för spel i Europa League-finalen om ett par veckor. Bör dock ha god chans att vinna i Rom också.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Paulo Fonesca out, Jose Mourinho in ser ut att dela Rom i två läger men en sak är åtminstone säker, en förändring är på sin plats eftersom att Fonesca inte alls fått detta Roma att lyfta och därför kom heller inte nyheten om att portugisen sparkas efter säsongen 20/21 som en större överraskning. 

För det har onekligen funnits alarmerande signaler kring Romas prestationer under säsongen 20/21, här tänker vi främst på deras insatser mot toppklubbarna i Serie A, vilka… hör och häpna, har resulterat i noll vinster. Det är smått otroligt att man faktiskt inte lyckats besegra Milan, Napoli, Juve, Inter, Lazio eller Atalanta den här säsongen, det svider givetvis extra mycket och är en tydlig indikation på att Roma saknar många avgörande bitar. Vinnarmentaliteten är som bortblåst och det är givetvis inte acceptabelt.

Och vi tycker insatsen mot Manchester United var en tydlig bekräftelse på Romas oförmåga att prestera i dem större matcherna, för trots att man faktiskt tar ledningen i Manchester lyckas man slarva bort det hela, och dessutom på det viset. En kollaps. Och vi är därför inte så säkra på att Fonesca lyckas motivera sitt manskap inför torsdagens möte. Det råder nog allt annat än harmoni i truppen just nu.

Noll segrar på dem sex senate

Kollapsen i Manchester är alltså inte den enda svaga insatsen från Romas sida under dem senaste veckorna, för Roma ser onekligen ut att ha checkat ut för den här gången, även från ligaspelet. De föll alltså igen i helgen och den här gången mot Sampdoria med 2-0, vilket betyder att Roma förlorat fyra av sina fem senaste matcher, samtidigt som de släppt in otroliga 15(!) mål. Och det är heller inte så att man ställts mot Juve, Atalanta och Inter, utan Torino och Cagliari, utöver nämnda Sampdoria. Är det ens möjligt att på ett tydligare vis checka ut? Högst oklart.

Nu är Manchester United som bekant redan vidare och har därför heller ingen större anledning att trycka på för en seger, men egentligen oavsett inställning från gästernas sida, så skiljer det fortsatt ljusår mellan klubbarna just nu. Det råder harmoni i United-lägret och formen är grym, därför anser vi de fortsatt ha goda chanser att vinna även den här matchen.

Vi väljer därför att klicka in Manchester United som vinnare och gör detta till godkända 1.90 gånger insatsen hos 888sport. 0-1/2?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.90
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: