rekar speltips

Speltips Arsenal – Tottenham 14/3: Tungviktsmöte på Emirates Stadium

Ett formstarkt Tottenham gästar Arsenal på Emirates Stadium och allt talar för att Arsenal får det tufft här – nytt poängtapp?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Arsenal har sett allt annat än stabila ut den här säsongen, även om känslan bland fansen är bättre än på lång tid. Trots den bättre känslan i, och kring klubben så har Arteta inte riktigt lyckats i den mån supportrarna hade hoppats. Misstagen är alldeles för många, 7 av 14 insläppta mål under 2021 har skett på grund av misstag från Arsenal, ett uruselt facit som måste ta slut om Arsenal ska ha en chans att klättra i tabellen.

Framåt sett ser det bättre ut för The Gunners. Skickliga spelare som Auba, Saka, Ödegaard m.fl. är inga spelare man enkelt städar undan, oavsett vilken backlinje man har. Tottenham kan sägas vara lite i samma sits, fast bättre. Svag backlinje där det till sommaren måste städas, men en offensiv som just nu ser väldigt fin ut. Gareth Bale har äntligen hittat form och har fått sätta några baljor. Självförtroendet börjar komma tillbaka.

Son har kommit lite i skymundan när Bale och Kane har lagt i en högra växel, men det är fortfarande en högklassig spelare som har bra kemi med fanbäraren Kane. Så Tottenham har på alla sätt och vis en livsfarlig offensiv.

Kane i fokus

Sist men inte minst har vi alltså Harry Kane. Det finns inget att säga om honom som inte redan har sagts. 16 mål och 13 assist gör honom till ovärderlig för Spurs. Dessutom har han ett väldigt starkt facit mot just Arsenal där han har gjort 12 mål på 13 matcher.

Om man tar ovannämnda punkt i åtanke, där båda lagen har sin styrka i offensiven och bristande defensiv så är det svårt att se en given favorit. Men med så många misstag som Arsenal gör i kombination med att Kane och hans två vapendragare finns på banan, så känns det troligt att det kommer bli minst ett mål för Spurs.

Att Kane hittar nätet i ett North London derby känns därför väldigt troligt, och till 2.48 gånger pengarna är det värt att satsa en liten slant på det. Det blir mitt speltips härifrån Emirates Stadium, oddset finner ni hos spelbolaget No Account Bet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Harry Kane gör mål
Odds: 2.48
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: